Brynäs IF

714932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #994870

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, kanske det. Isf beskriver han sig själv också. Det var det jag tyckte var lustigt, han får vara det men inte andra, dessutom klagar han på oss som faktiskt går på matcherna och betalar.

Jag håller som sagt med Gävlelasse, det var imponerande att se så många på läktarna i torsdags med givna förutsättningar. Jag förstår om en del är besvikna och inte kommer igen. Trots allt är det väl så att det är ett fåtal tusen som är frekventa åskådare, resten är vad du och andra kallar medgångssupportrar (som du t.ex. har kallat mig trots att jag jobbat ideellt åt föreningen under flera år och sett i princip varje hemmamatch de senaste sju åren).

Det är väl just de besökarna som måste omvändas till frekventa besökare (dvs starkare grund) och det händer bara genom bättre kvalitet på underhållningen. Som det är nu är det ju bara en negativ sprial; dåligt spel - färre besökare - mindre pengar i kassan - sämre spelare - dåligt spel osv. Känns svårt att bryta den och har ingen aning om hur det ska gå till i dagsläget.
Kommentera