Brynäs IF

713229 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #997591

Sv: Brynäs IF - Mora IK 4/3 2008
Ove Myling: ""facitihandpåstående..." lustigt uttryck...
JAg var i alla fall en av dom som tyckte att Markström gott kunde få chansen. Jag var oxå en av dom som sa att Sjödin inte håller klassen, Dackell inte håller klassen, DJ inte håller klassen, Doffen inte håller klassen, Sundlöv håller inte klassen."

Och?
Bara för att DU tycker att dom inte håller klassen så behöver det inte betyda att du har rätt.
Sjödda och Dackell har vaknat till liv igen efter att hela laget av olika anledningar inte lyckats prestera det som dom egentligen är kapabla till.
Tränarbyte, uselt självförtroende, skador osv kan få vilken spelare eller vilket lag som helst att hamna i vår nuvarande situation, utan att spelarna för den skull inte håller klassen.

Och ja: det är fakta att du hittills verkar få rätt ang Markström, men vad ville du ha sagt med det?
Det säger väl inget om att vi andra som var skeptiska till OÖ:s chansning hade en poäng i att det var just en chansning som kunde (och fortfarande kan bli) kostsam vad gäller målvaktssidan generellt sett?
Vad hade hänt om Markan misslyckats? Då hade vi stått där med 3 målvakter utan självförtroende inför en ev kvalserie.
I det läget hade JAG kunnat säga "vad var det jag sa" men det hade isf varit lika korkat resonerat som att du nu slår dig för bröstet och påstår samma sak.
Skitkul dock att Markan ser ut att infria de förhoppningar som vi alla hade på chansningen, och jag tror att han kommer att palla trycket i en ev KS.
Men det är en annan fråga.
Kommentera