Café

48377 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1267497

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
Wayne Gresky: Den osmakligaste klappjakten sedan Marjasin. Sven-Otto är helt försvarslös. Slaskjournalistik at its worst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
Lumber Jack:

Osmakligt, kanske. Jag antar att det har att göra med vilken smak man har – röd, blå eller möjligen grön.

Nu kommer den här affären aldrig utredas, de brukar inte göra det. Sen är den också preskriberad. Vi får nog aldrig ett erkännande eller bevis.

Det finns många affärer där drevet har gått där brottet varit ännu mindre. Var det inte Cecilia Stegö Chilò som fick avgå för att hon inte betalt TV-licensen? Eller vad hette den där andra ministern som fick avgå för att hon hade anlitat barnflicka.

Fast det fall som mest liknar detta är ändå den så kallade Geijer-affären där den socialdemokratiska justitieministern Lennart Geijer hade varit hos prostituerade från öststaterna. Sen när de började rota i det hela var väl Torbjörn Fälldin också inblandad eller i varje fall misstänkt.

Fast mesigaste drevet och det långvarigaste är väl ändå det mot Mona Sahlin och hennes inköp av Toblerone på statens Visakort. Sen visade det sig att hon hade gjort mer dumma saker, men det var chokladbiten som fällde henne, väl?

När det gäller Gudrun och hennes fyllor där hon bl a pinkade inne på en bio, om jag inte mins fel, blev ju drevens drev. Men det lustiga med detta drev var att Gudruns popularitet växte och V slog all time high.

Sen har vi ju också Björn Rosengren som var på porrklubb och bjöd och spenderade som fan med LO:s kreditkort. Han borde ju ha varit rökt, men han fick flera betydelsefulla poster efter det.

Jag tror vi har kommit in i smutskastningen mindre trevliga värld. Personligen tror jag att Sven-Otto har köpt sex, men det är nog ingen slump att det kom fram nu. AB hade noga planerat detta, kanske ihop med någon valstrateg i det rödgröna laget.

Likaså är det med krossa Mona-kampanjen som sägs vara bevisat att det startat hos Moderaterna. Och hur var det med FP-dataintrånget som briserade förra valrörelsen. Sossarna höll på uppgifterna till precis rätt läge. FP var rökta efter det.

Vidare sägs det också finnas en krossa Maria-kampanj där den liberala pressen gått ihop för att smutskasta Wetterstrandskan eftersom hon ses som det största hotet. Går man tillbaka och kollar ledarna i den liberala pressen, såsom ÖA, så stämmer det ganska väl. Han ledarskribenten på ÖA skrev under denna period ett antal knepiga ledare. Samma var det i många liberala tidningar.

Fast världsmästare är ändå republikanerna i USA. I det senaste valet försökte man med näbbar klor att få det amerikanska folket att tro att Obama var muslim. Det lyckades ett tag, men till sist såg de att han var Jesus trogen.

Fast det är förståss lite kul om man översätter det till svenska förhållanden. Så fort KD bara antyder pyttelite kristenhet åker siffrorna i botten. Fast o andra sidan har vi heller inte 80 miljoner människor som lever i sekter eller sektliknande församlingar. Rätt tur tycker jag.

Var det inte Bush- administrationen som lyckades med att få Kerry att framstå som fransk och opatriotisk. Att vara fransk, opatriotisk och inte tro på Jesus tycks vara syndernas synd.

Sen har vi också den amerikanska presidentkandidaten Howard Dean som ”drevades” för han skrek för mycket. Han sågs som president ända till hans skrik. Skriket spreds av motståndarna för att det inte var ”presidentional”.

www.youtube.com/watch?v=yshnhEHBtO4&NR=1

Scim: Tycko-stämpeln får man enbart om man visar prov på att inte vara beredd att ge bort något frivilligt – om man likt Tycko tycker att alla som ger bort något frivilligt är kommunister.
Kommentera

Sv: Det kryllar av sjuka människor.
Lumber Jack, Wayne: Akta er, för snart blir ni jämförda med Tycko Johnsson.
Kommentera