Café

48391 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1299268

Sv: Viktigaste Valfrågan
hellge: Snyggt maskhållande, men hur gick de med de stolta utrikespolitiska ambitionerna som var ett av de tre skäl som du anförde för din antydan om att rösta på Mp inför valet? Kohandlande Peter & Maria har visst inte någon ryggrad av Palme-kaliber, på gott och ont... :)

Är vi nu inte fortsatt lierade med det som du kallar:

"...den konservativa camorran, den som styr amerikansk utrikespolitik, den som fördubblade antalet amerikanska militärbaser runt omkring i världen, den som innehåller 70-80 miljoner kristna fundamentalister som tror att jorden är 6000 år, den som återinförde tortyr som förhörsmetod, den utrikespolitik som styrs av den israel-amerikanska lobbyorganisationen AIPAC. Den som hatar liberalism och humanism och även muslimer. Den som har krig som affärside, den som hellre startar oljekrig än att ändra på sig själv, de som ser sig själva som ett utvalt folk." ?

...och saknar ett faktiskt slutdatum för den militära insatsen, precis som Ohly konstaterar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigaste Valfrågan
Björn W:

Jag vet inte om jag förstår dina undertexter, men visst har du rätt att jag inte gillar tortyr och politiker som tror att jorden är 6000 år. Jag gillar helt enkelt inte konservatism, speciellt inte den som kallas för neokonservatism. Hur kommer det sig att du är så förtjust i dem?
Kommentera