Café

38262 inlägg · 1033 ämnen

Inlägg #1906326

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Tikkare: Åkesson är och förblir nazist, han var med och startade ett nazistiskt parti som idag har utvecklats till ett allmänt och populistiskt missnöjesparti med EN enda fråga på dagordningen: invandringen.
Att han och hans anhang i ledningen idag försöker tvätta bort den bruna färgen lurar iaf inte mig. Men dom lurar tydligen ca 20% av svenska folket, sorgligt.
Sen begriper jag inte vad Sjöstedt har med saken att göra.
Menar du att hans ev kommunistiska förflutna skulle göra Åkesson mer rumsren då, eller vadå?
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Huge: du är ute på djupt vatten då du anklagar Åkesson för nazist. Som jag sa tidigare. Då är 20 procent av landet nazister. Och centerpartiet som en gång i tiden hette Bondepartiet. Om du läst historia så vet du vart dom stod på 20-30 talet politiskt! Under andra världskriget tillät en sociademokratiskt regering tyska krigsmakten att använda våran infrastruktur. Vi sålde järnmalm till tyska krigsmakten ! Socialdemokraterna styrde då!
Ett tips Huge är att du läser på historia.
Kommentera

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Huge:

Det kommer att bli väldigt svårt att forma en regering. Men skönt att nassarna verkar får mindre röster än man befarat i alla fall.
+1
Kommentera

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Huge: nazist är nog att ta i men ledare för ett nationalistiskt högerpopulistiskt parti som gillar Putin, Erdogan och Orban borde ju få folk att tänka efter! Men efter det som hände i USA förra året så blir man ju inte så förvånad längre!!

Mike.F
+1
Kommentera