Café

48284 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #1906326

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Tikkare: Åkesson är och förblir nazist, han var med och startade ett nazistiskt parti som idag har utvecklats till ett allmänt och populistiskt missnöjesparti med EN enda fråga på dagordningen: invandringen.
Att han och hans anhang i ledningen idag försöker tvätta bort den bruna färgen lurar iaf inte mig. Men dom lurar tydligen ca 20% av svenska folket, sorgligt.
Sen begriper jag inte vad Sjöstedt har med saken att göra.
Menar du att hans ev kommunistiska förflutna skulle göra Åkesson mer rumsren då, eller vadå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Huge: du är ute på djupt vatten då du anklagar Åkesson för nazist. Som jag sa tidigare. Då är 20 procent av landet nazister. Och centerpartiet som en gång i tiden hette Bondepartiet. Om du läst historia så vet du vart dom stod på 20-30 talet politiskt! Under andra världskriget tillät en sociademokratiskt regering tyska krigsmakten att använda våran infrastruktur. Vi sålde järnmalm till tyska krigsmakten ! Socialdemokraterna styrde då!
Ett tips Huge är att du läser på historia.
Kommentera

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Huge:

Det kommer att bli väldigt svårt att forma en regering. Men skönt att nassarna verkar får mindre röster än man befarat i alla fall.
Kommentera

Sv: Viktigaste valfrågan 2018
Huge: nazist är nog att ta i men ledare för ett nationalistiskt högerpopulistiskt parti som gillar Putin, Erdogan och Orban borde ju få folk att tänka efter! Men efter det som hände i USA förra året så blir man ju inte så förvånad längre!!

Mike.F
Kommentera