Djurgården Hockey

6648 inlägg · 770 ämnen

N Svedbergs Osannolika karisma verkar ha blivit Förintat

2001863 · » Till forumet


N Svedbergs Osannolika karisma verkar ha blivit Förintat
Det blev i sanning en mycket dyster hockeykväll för Djurgården under ?..

Ja jäklar anacka i det snuset, SÅ det kan GÅ när haspen är PÅ, eller AV... kanske man ska säga.....

Det man bara inte kan drista sig till att förstå,är, varför Färjestad under Lördagskvällen, liksom ett Antal andra lag på sistone, som ett skott i mörkret... helt plötsligt priviligierats med att ha så Förbaskat TUUUUR i matcherna mot JUST DIF...

Och så detta parallellt med att Djurgårdens 'outstanding' Stjärnkeeper Niklas Svedberg,.. förra säsongens "Schweizerost" i SHL och Timrå...,samtidigt haft så Ofattbar OOOOOtur mellan stolparna.

Men, Niklas Svedberg utstrålade i alla fall under dagens match, trots förlusten, ett MYCKET 'Stabilt' och Förtroendeingivande intryck. Det har han med eftertryck gjort även tidigare under säsongen vilket bådar utomordentligt gott inför kommande utmaningar!

Att sen Svedberg under kvällen mycket olyckligt släpper in ? nesliga puckar, måste förskyllas de NEDRANS Hockeygudarna!!.. Dessutom ska tillstås, att Niklas gällande just denna match, under Inga omständigheter kan beskyllas för annat än att AV Just dessa illvilliga Hockeygudar HA blivit utsatt för Ondskefull Häxkonst!!
Denna rysliga form av Svart Magi förvandlade oturligt nog Niklas till en Schweizerost..

Men men..., bättre lycka i NÄSTA Drabbning.

OM Niklas Svedberg DÅ visar upp samma tåga och imponerande fighting spirit i Djurgårdens kasse som han på det hela taget gjort hittills under säsongen, borde DIF vinna DEN bataljen Överlägset!!, Oavsett motstånd!!
Detta förutsatt att Hockeygudarna Inte är på krigsstigen och envisas med att Reprisera sitt Ovärdiga agerande gentemot DIF genom att ånyo strula till det för Niklas Svedberg...

Men Svedberg ska väl ändå inte även framledes behöva falla offer för dessa sinneslösa marodörer a.k.a Hockeygudarna, när deras vrede tar sig oanade uttryck, samt återigen på ett Ovärdigt sätt behöva utsättas för samma kusliga häxkonst som vi bevittnade härförleden,och därigenom riskera att råka ut för Samma Förbenade OOOOtur i kassen?!?...

Inkluderat i detta resonemang är att Hockeygudarna Även då...(GUD FÖRBJUDE!!!) avser att förvandla Niklas till en Schweizerost.
Skulle detta 'mot förmodan' vara intentionen, får vi INNERLIGEN hoppas att de INTE lyckas.
Det vore isåfall synnerligen ORÄTTFÄRDIGT!!

Jag avslutar med att flika in att det var väldigt länge sedan som man tvingades bevittna en sån OTROLIGT SKICKLIG Målvakt som Niklas Svedberg!!!, med den Excellenta räddningspotential som Niklas Odiskutabelt besitter!!, ha så Förbaskat OOOOtur som han haft under Flertalet Bataljer på senare tid..

Jag utgår ifrån att Alla som förstår sig på och kan nåt om Hockey samt bevittnade kampen mellan Djurgården och ? denna för DIF bistra Lördagskväll, kunde se det uppenbara;

Vad frågar man sig då???

Jo, ATT Hockeygudarna dessa lynniga väsen, med den ursinniga vrede som de rakt igenom hela bataljen Hänsynslöst riktade mot stackars Niklas Svedberg.., bara "måste" ha varit orsaken till den fullkomligt OFATTBARA!! OOOOOtur!!!...som Svedberg blev föremål för i Djurgårdens kasse denna dystra och Ytterst 'FÖRGLÖMLIGA' hockeykväll..

Det är i sanning Fruktansvärt!!!, ATT DIF p.g.a det Fasansfulla Häxeri som Hockeygudarna under bl.a denna kväll [m.fl...],har utsatt Niklas Svedberg för, SKA behöva betala det Vanvettiga pris som Hockeygudarnas gruvligt kallsinniga ageranden på senare tid gentemot just Svedberg, resulterat i, nämligen Gränslös OOOOOOtur..

Ps : Samtidigt undrar man verkligen i eftertankens kranka blekhet, vilka hatkänslor som Jakob Josefsson den Olycksfågeln..., Återkommande 'lyckas' locka fram hos Hockeygudarna..., när han titt som tätt '"förmår'" väcka deras vrede, och gång efter annan..... AV just dessa nedrans Hockeygudar..., blir påprackad samma förbajade '"OOOOTUR'" som Niklas Svedberg.

I Josefssons fall yttrar det sig genom att Hockeygudarna dessa samvetslösa marodörer, helt sonika"SER TILL"!! att Jakob blir SKADAD..

Jaa, dessa hänsynslösa gynnare vid namn Hockeygudarna..., vad i hela fridens namn har DIF gjort för ont för att "förtjäna" att bli Förorättade av dessa vederstyggliga varelser genom att bli utsatt för deras kallhamrade och ondsinta Häxeri ?!?!?...
Kommentera

2001863 · »