Djurgården Hockey

6649 inlägg · 770 ämnen

Inlägg #1260329

Sv: Final: Djurgården - HV71
Salle:

haha, ja det är värre än att komma som "första förlorare" ;)

Det har varit en grym säsong och ännu grymmare slutspel. Otroligt roligt att de spelare som Wesslau, Krĝer, Josefsson träda fram, men även Danielsson. Det känns bra inför kommande säsong. Känns tryggt och stabilt. Mest av allt att Wesslau har skrivit på ett yterligare 1 år för Djurgården.

Som nämnt har det varit grymt på is som på läktare. Ännu bättre blir det nästa säsong då AIK är tillbaka. Då kommer hockeyn vara tillbaka i Stockholm på riktigt.

Känner ingen direkt tomhet över förlusten, kanske inte slagit mig ännu? Missade kvällens match.. kanske bara bra. Slippa nerv sammanbrott och hela packetet. Vi har gjort en grym säsong och jag är sten nöjd.

Vi höll på kvala ifjol, i år föll vi på vinna guld... med samma lag. Vi är och förblir mesta mästa.

Tack för denna säsong och på åteseende till nästa säsong!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final: Djurgården - HV71

Fem kryss och en seger i finalserien är inte illa pinkat. Bättre än fem kryss och en torsk iaf. Synd att man ska hålla på med sudden bara... ;)

Det känns inte lika illa nu som efter suddentorsken -98 hur som helst. Den har jag ännu inte riktigt smält. Nu känns det mer som en jäkla bragd att komma så nära som det ändå blev. Starkt så här i efterhand med framförallt semifinalkrossen av LHC. Att HV är värdiga mästare är det inget snack om trots att de haft det lite si och så med formen efter jul. Hatten av för dem och hatten av för Liv som visat både storhet och ödmjukhet efter finalerna.

Grattis HV, nästa år ses vi igen!

Kommentera