Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #2256879

DIF:s genomrostiga jänkaminer fortsätter att vittra sönder
Efter DIF:s senaste mycket 'nesliga' men ack så blytunga förlust '6-poängsmatchen' i '"Hemmaborgen'" mot "stentuffa" Timrå IK med 2-5, väntade så under kvällen ytterligare en 6-poängsmatch i Hemmaborgen, nu mot Tage Danielssons och Folke Filbyters rytande lejon från Linköpig.

Efter en stabil 2-0 ledning för DIf efter halva matchen dundrar plötsligt de fruktade lejonen först in 1-2, och sedan hastigt och mycket olustigt både 2-2 och 2-3 i slutet av andra perioden.
När sedan en fokuserd lejonhane galopperat in med 2-4 i Djurgårdens övergivna och sönderrostade järnkaminsbur med 1.05 kvar att spela och matchen var förlorad, ja då tyckte ""intelligensreserven"" i Djurgårdens avbytarbås att det var läge för DIF att FORTSÄTTA spela med utplockad målvakt, ALLT för att försämra Djurgårdens målskillnad med ytterligare ett mål till ännu en BLYTUNGT 2-5 nederlag.

Jaa, jäklar anacka i det snuset, jag säger bara som så - HELA!!!!! DIF:s organisation är verkligen utrustad med riktiga snillen. Allt ifrån styrelse,vidare ned till "världens mest innovativa" sportchef vid namn 'Oppfinnar-Jocke", och sist ner till tränarstaben.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: DIF:s genomrostiga jänkaminer fortsätter att vittra sönder
Realisten: Jag måste ge dej stor cred för underhållande läsning, mitt i allt ert elände.

Du skriver bra!
Kommentera