Djurgården Hockey

6728 inlägg · 781 ämnen

Inlägg #2272351

Sv: DIF till 100 procent klara för negativt kval Dicken ansluter
Realisten: det var då en väldigt dryg och hånade attityd du la dig till med när du svarade på mitt inlägg. ha det så fint här i din ensamhet.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: DIF till 100 procent klara för negativt kval Dicken ansluter
dempa: det var då en väldigt dryg och hånade attityd du la dig till med när du svarade på mitt inlägg.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------Jag ber om usäkt. Vid närmare eftertanke var det nog bryskt i överkant.

Det är ju bara det, att det mest uppgivna med just HA, i synnerhet nu, med de nya ' tröööga' upp och nedflyttningsreglerna, är att det nu egentligen BARA är laget som lyckas ta steget upp till SHL, som faktiskt 'VINNER' något i HA...

I praktiken är alla andra lag förutom vinnaren i någon mån bara förlorare...Möjligen är undantaget om något riktigt stryklag sensationellt lyckas hålla sig kvar I HA. Att ev dem också kan kosta på sig att på något kryptiskt sätt 'tiulera' sig som vinnare...

Ska man vara någorlunda rakryggad är ju egentligen en säsong i HAS som inte resulterar i en uppflyttning till SHL, åtminstone för de lag med 'Ambitioner', en mer eller mindre BORTKASTAD! hockeysäsong..

Om man då tar MoDo som ett exempel. Det var ju förjäkligt ändå vad som inträffade den 1 april 2016..Man undrar ju verkligen vad hockeygudarna hade i sitt sköte för alla Ö-viksbor denna förödande 'domedag'..
Vad hade egentligen MoDo gjort för ont för att bli så besinningslöst bestraffade av dessa ,'"gudlösa'" hockeygudar??..

Det började med Alexander Ytterells mål med 52 sekunder kvar att spela.
Varför kunde inte detta skott t.ex ha fastnat på en täckande spelare???

Sen Bill Tomas friläge med ungefär 15 sek kvar. VARFÖR?? var pucken tvungen att gå i insidan av stolpen och sen parallellt med mållinjen utan att gå in ???

Och så sen i förlängningen..
Varför var olycksfågeln Otso Rantakari tvungen att strula med pucken på egen blålinje, och varför lyckades sen 'snyltaren' Brock Montpetit så 'kliniskt' sno åt sig den???

Och så till sist, varför var puckuslingen på Montpetits 'fläkskott' tvungen att 'missa' David Reideborns 'maktlösa' plockhandske utan att fastna däri,Varför??..

Tänk... om Bara EN ENDA utav dessa fem händelser INTE!! hade inträffat...
Då hade MoDo Sannolikt INTE spelat i HA som nu I 6 t.o.m ? antal år...
Kanske inte ett endaste år...

Ja jösses, olika falla ödets lotter...

Den 1 april är sedan 2017 inofficiell Landskapsdag i Dalarna.
Kommentera

Sv: DIF till 100 procent klara för negativt kval Dicken ansluter
Dick Axelsson känns ju som ett rätt smart val att ta in i det här skedet. Tror han kan vara en ledare och spelmässigt tillför han ju en hel del.
Kommentera