1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

17948 inlägg · 1109 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Nu är det kört

Svanru: Hmm, du dömde just bort Er där - dvs Fulspel gick inte före spel - maken till Fulspel, från tex Salak, som använder spaden som yxa  -står o hackar forwards i rygg o annat, utan att zebrorna tar ut han! Så SKÖNT att det fulspelande FBK inte gick vidare, hehe! Nä, årets FBK var svagare än på länge - Salak förstås mkt bra, då han inte fulspelar o är vild. Lee helt suverän, lysande i PP - men sen?? njjaa, Wallin var inte helt på topp, i jmfrlse med tidigare slutspel, o inte så många andra heller.

jaja, Lycka Till med Golfen, ses i höst! 

+8
Kommentera

Sv: Det tionde guldet
Svanru:

Lägger lagtillhörigheten åt sidan ❤️

Skickar en tanke till Jacob delarose som förlorat sin mamma endast vid 53 års ålder. Livet är orättvist

Vila i frid 🙏❤️
+5
Kommentera

Sv: Det tionde guldet
eltifoso: Tack Färjestad 💚💚💚💚🏅👍
+5
Kommentera

UnLucky LockOut

Det gnälls här o där över det ”orättvisa” i att vissa klubbar tar in LockOut-proffs nu, o då ffa från de två ”storklubbar” som inte har några egna storstjärnor, FBK o LHC. Samt i viss mån från de som inser att de inte har råd att betala en i vissa fall ohemult dyr försäkring för de bästa.

Men vem talade om ”orättvisa” under de år från ung. 1993 o framåt som tex MoDo exporterade massor av NHL-stjärnor till löjligt låga ”ersättningar”, kaffepengar i sammanhanget år efter år!        Var stod ni då, Lobb & Helber? Är det inte dags för PayBack-time nu? Att de som har ”egna” stjärnor kan få ta in dem i laget, en sorts återbetalning till deras resp. klubbar?

Apropå Loob, härom året gick ju han första ut ur SHL, då skulle det bildas Europaliga med de allra bästa, i deras ögon FBK, DIF, HV, VF o några fler, speciellt utvalda ( av Loob?). DÅ var inte SHL nåt av värde, nåt man behövde bry sig om! Men nu? Vinden har vänt,igen,  iaf  i Karlstad!

Sen känns det ju oerhört fånigt, världsstjärnor från NHL ska kunna spela i hela Europa, Norden, ja tom i vår näst högsta liga, men INTE i Elitserien!?!? Kvalificerat nonsens, framtvingat av några smått skitnödiga klubbdirektörer, som inser att de står med brallorna halvt nere!

+5
Kommentera