Fotboll

16333 inlägg · 41 ämnen

Forum

« · 2542591 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Superettan
DJ Hemp:
"
Är det du som bestämmer härinne alltså? Kan du utlova att ge fan att stänga av mig vad jag än skriver? För det kommer inte alltid att vara så trevligt.
"

Nej, jag har ingen modererings/administrationsmakt någonstans på hockeysnack. Det är ju inte vem som helst som blir betrodd med sånt.

Tror det är skrivet att forumledarna modererar fotbollsboken. Så du kommer sannolikt bli editerad och kanske avstängd om du bryter mot forumetsregler.
Kommentera

Sv: Superettan
DJ Hemp:

Som Brage supporter är man glad över många talanger vi fostrat, Martin Ericsson b.la

Peter Vought är en annan.

Sedan har ju spelare som Bergort och Joel Cedergren spelat i klubben, dock är man mest exhalterad över att ha fått se spelare som Simon Hunt, Göran Arnberg, Johan Hällman "död :( " Jonas Källström, Roger Hansson, Thomas Nilsson " Pappa till Lasse Nilsson " Bengt Andersson m.m

Listan kan göras lång.
Kommentera

Sv: Superettan
Peja:

Ja, gillar att vi har många unga talanger från stan. Särskilt Bengtsson och Carlström har imponerat mycket på mig i säsongsupptakten. Så jävla surt bara att vi inte kunde stänga matchen mot hif med tanke på alla dessa öppna lägen att sätta tvåan. Grämer mig alldeles för länge åt sådana saker.

Vill poängtera att jag bor i sydvästra Skåne, så jag kan dessvärre inte följa laget på nära håll. Hade varit önskvärt att klona sig själv för att kunna se matcherna på plats. Men nu får man nöja sig med Discovery+.
Kommentera

Sv: Premier League
mattias - 74: Hahaa ja den var bra inte minst slutet "Now play your fuckin' music Wimbledon" 🤭😅😂
Kommentera

Sv: Superettan
DJ Hemp: Sundsvall verkar ha en bra akademi. Det är en bra grundbult för långsiktig framgång. Även om det givetvis inte går att jämföra med de allra bästa akademierna i landet.
Kommentera

Sv: Premier League
Rip Kirby:

HAHA underbar historia, finns många sådana där från förr. Brian Clough var ju en personlig favorit förr.

Denna är en de bästa jag hört

www.youtube.com/watch?v=beNb9OcJ5LE
Kommentera

Sv: Superettan
Peja:

Som sagt är det jävligt okej för min del om GIF och Gefle kan kampera ihop i SE ett par säsonger nu. Sundsvall ska fan inte göra bort sig en gång till i AS som vi gjorde 2022. Har tidigare alltid velat att vi ska gå upp direkt, men inte den här gången.
Kommentera

Sv: Superettan
Bäckis69:

Brage var väl nära häromåret medan Västerås har pengarna efter sin försäljning av vad fan han nu heter. Räknar inte med att vi båda GIF-lag blir aktuella på några år till.
Kommentera

Sv: Superettan
Bäckis69: GAIS har antagligen ett mycket bättre lag än Gefle. Det är tydligt att Gefle inte är ett topplag, oavsett vad några självutnämnda youtube-experter säger. Det borde du också se om du ser på Gefles matcher. Som sagt, efter de 2 inledande vinsterna har man vunnit 1 av 6 matcher och man har inte förtjänat mer.
Kommentera

Sv: Superettan
Peja: Många youtubers som predictar att Gefle kommer att vara ett topp lag dock.. expexterna så allt i mellan från Mitten av tabellen till kval. Det jag inte förstår dock varför gäller inte den logiken till Gais då? Vad har de gjort för att vara favorit att gå upp?
Kommentera

Sv: Premier League
mattias - 74: Kopplingen Peter Markstedt och Barnsley stämmer väl. Händelsen som dominerar artikeln utspelades väl för ett bra tag sen, för jag tvivlar på att en uppladdning vad gäller käk och dryck bestående av bread, bisquits och bärs - tre stycken förvisso starka B:n, skulle ha någon större önskvärd effekt idag 🤭😅😂

Dagen innan matchen på Anfield laddar man då upp med ett träningspass innan avfärd. Väl på bussen till Liverpool börjar då hungern krypa sig på. Man stannar då och käkar på McDonald's. Enligt artikeln var detta tidigt på dagen.

"Ett, två på dagen. Sedan gick vi tillbaka till bussen, åkte hela dagen och kom fram till hotellet i Liverpool. Och då var man ju hungrig som en varg igen. Men den här gången fick vi ingen mat.
Istället tog de med oss ner till puben på hotellet. Tydligen ville de att vi skulle dit och mingla lite. När vi var där nere fick vi ett besked av tränaren: "Ni får dricka max tre öl, eftersom vi har match i morgon." Men fortfarande blev det ingen mat – och det här var dagen innan vi skulle möta Liverpool! Folk drack i stället för att äta. Och jag ville inte verka helt dum i huvudet, så jag tog en öl. Det är ju ganska många kalorier i en sån, så jag tänkte att jag kanske skulle få i mig lite energi i alla fall." 🤭😅

Käk fick man först dagen därpå. Men väldigt sparsmakat i form av te och brödbitar. "Det var den uppladdningen vi fick. Jag blev lite chockerad, för jag hade ju en helt annan bild av hur det skulle gå till i en proffsklubb."

Barnsley med den uppladdningen mot Liverpool med Michael Owen och Karl-Heinz Riedle. Hur kunde det gå? Ja, 1-0 till Barnsley haha helt galet
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Båda dessa lag var i nedflyttningszonen vid omgång 17. Båda var i league two för 5 år sedan. Det är en fairytale hur som :) Svensken Gyökeres spelar ju för Coventry och gör det väldigt bra! Tror det var 18 mål denna säsong och sen Luton då. De har Englands sämsta arena i efl ligorna så jadu tänk Håland i Luton nästa säsong xD
Kommentera

Sv: Premier League
JD:

så var det
Kommentera

Sv: Superettan
DJ Hemp: Den här säsongen handlar bara om att stanna och etablera sig i Superettan för Gefle. Man vann de 2 första matcherna och har därefter vunnit 1 av 6 matcher. Jag hoppas att man kan undvika att bli involverade i en bottenstrid, men befarar att man kommer att hamna där till slut. Gefle har en tunn trupp och märkbart mindre kvalitet än många av motståndarna. Mot exempelvis Västerås var det stor klasskillnad i deras favör, så att Gefle skulle lyckas slåss i toppen av tabellen redan den här säsongen är tyvärr orealistiskt.
Kommentera

Sv: Premier League
mattias - 74: Barnsley vet jag inte, men Pringle var i Charlton ett tag iaf.
Kommentera

Sv: Superettan
mattias - 74: Brage bättre men spelade fult. Gefle tog ledningen tidigt i första men sen i början av andra kvitterade Brage med före detta Gefle spelare och sen fick Brage ett rött kort men de var ändå bättre..
Kommentera

Sv: Superettan
DJ Hemp: Måste vara surt för Brage och Västerås att se nykomlingar gå upp direkt medans dom e fast
Kommentera

Sv: Premier League
Rip Kirby:

Var det inte i Barnsley som Peter Markstedt spelade någon gång under 90 talet. Martin Pringle har väl också varit där en kort sejour?

Utan att ha googlat så tror jag det var så ;)

Bra stämning på Oakwell för övrigt och ledning för Barnsley med 1 - 0 i halvtid och sammanlagt 2 - 1 med 45 min kvar.
Kommentera

Sv: Superettan
DJ Hemp: Varför tror folk på Gais men inte Gefle dock? Många andra personer tippar oss på 5-3 plats.. Västerås får gärna gå upp. Nära till Gävle
Kommentera

Sv: Superettan
Bäckis69:

Brage har som målsättning att gå upp i allsvenskan på sin 100 årsdag 2025.

Såg inte matchen idag så kan inte uttala mig om den, såg bara att det blev 1 - 1 samt att Zetterström fått 2 gula kort.

Skall se höjdpunkter senare.

Du kanske kan ge en snabb redogörelse.
Kommentera

Sv: Superettan
Bäckis69:

Lugn i båten nu. Tror inte att något av våra lag går upp i år. Kommer nog mer att stå mellan GAIS, Västerås och Öster. Visst, GIF kommer från Allsvenskan, men vi är jävligt stukade efter vad som utspelades ifjol. Varför inte bara köra järnet i Superettan en tid och sedan ta steget upp när tiden är mogen?
Kommentera

Sv: Superettan
DJ Hemp: Inte orealistiskt at hoppas att Brage eller Gefle går upp dock.. Gefle har en bra standard känner jag och Brage är ju en toplagg i Superettan.. Man borde kunna förvänta sig samma sak av Sundsvall också eftersom de kom från Allsvenskan.
Kommentera

Sv: Superettan
Bäckis69:

1-1 på Vallen. Ett ganska så väntat resultat. Vi, lagen från mitt-Sverige, håller i alla fall en rätt jämn standard. Hoppas att vi håller oss kvar i serien allihop. Har absolut ingenting emot Superettan. Ser fram emot kommande Norrlandsderbyn…
Kommentera

Sv: Premier League
Rip Kirby: Tyskarna och grekerna är, i min mening, bäst i Europa gällande stämning på läktarna, tätt följda av britterna. Tittar man på hela världen så är Marocko och Argentina förmodligen med och krigar i toppen.

Läktarkultur är något jag verkligen brinner för och uppskattar. Rekommenderar klippet nedan för lite gåshud. Eintracht Frankfurt-fansens tolkning av Pippi Långstrump är en personlig favorit.
Kommentera

Sv: Superettan Kommentera

Sv: Superettan
Bäckis69:

Brage har kvitterat.
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Japp, sånt som händer. 😂
Kollade reprisen nyss och vad som får det engelska ligasystemet att sticka ut det har du svaret på exakt där. Det är alltså en kvalmatch till en eventuell final, visserligen spelas den på Wembley av alla platser på jorden, men ändå...ändå! Stämningen! Egentligen helt sjukt att se den passionen, som du nog får svårt att hitta någon annanstans? Det är alltså en kvalmatch upp från tredjeligan upp till andraligan Championship. Fan helt magiskt.
Kommentera

Sv: Superettan
Kan Brage sluta spela så fult!?
Kommentera

Sv: Superettan
Gefle if > Brage och Sundsvall ;)
Kommentera

Sv: Premier League
Rip Kirby: Jag fattade vad du menade, det var huvudsaken. Ibland blir det fel :) Det är Coventry och Luton som gör upp om PL-platsen i år.
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Jaha, jag som missförstått att detta är kvalet till Championship, inte till Premier League. Nu är branden minst lika stor iallafall. Mh bad... 🙈😂
Kommentera

Sv: Premier League
Rip Kirby: Tittade på highlights nyss från matchen. Snacka om pannben på Wednesday-spelarna! Klassisk klubb som hör hemma i PL egentligen, men går dom upp till Championship så är det ett steg i rätt riktning i alla fall.
Kommentera

Sv: Premier League
Rip Kirby:

Låter som en fantastisk historia. Följer ju de utländska ligorna ytterst måttligt själv, så är tacksam för dylika rapporter. Fortsätt gärna med dem 👍
Kommentera

Sv: Premier League
DJ Hemp: Följde en annan smått bragdartad vändning igår kväll i kvalet till Premier League där Sheffield Wednesday svarade för en rätt galen vändning där Peterborough, som man mötte i den ena semifinalen, hade vunnit det första mötet med vad som på förhand såg ut som säkra 4-0. Men "The Owls" ville annorlunda.

1-0 på straff i åttonde minuten, 2-0 i tjugofjärde, 3-0 i sjuttionde och 4-0 i mer tveksamma
nittioåttonde minuten. När så Peterborough reducerar i slutet av första förlängningshalvleken och då är vidare tänkte man kanske att det här håller man. Men icke. Sheffield för sitt femte mål i den 112:e minuten och matchen går till straffar.

Väl där så är Ugglorna skoningslösa. Man lyckas sätta samtliga sina straffar medan Borough missar två. Sheffield vidare till final på Wembley mot vinnaren i kvällens match mellan Barnsley och Bolton, där vi har betydligt mer mesiga 1-1 med oss sedan första mötet.
Kommentera

Sv: Premier League
Föredrar benämningen konstgräs. Låter finare än den andra som framstår som ett skämt. Ett bättre underlag än naturgräs hur som helst.

För övrigt en rolig konversation mellan Spurs och Hammers tidigare idag. ;)
Kommentera

Sv: Premier League
puffe: a.k.a. plastgräs
Kommentera

Sv: Premier League
puffe: Blev tvungen att googla fram detta, blev bara 11 mål, men tror platsgräset var orsaken till de flesta

www.aftonbladet.se/sportbladet/a/m6M8zg/malfesten-som-ingen-glommer
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Vi når ju iaf finaler jämfört med West Ham ;) föresten vi har 20 poäng mer än er i vår sämsta säsong på länge
Kommentera

Sv: Premier League
Bäckis69: Det är det som är grejen med Spurs, ingen minns en tvåa ;)
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Föresten såg att Ola Wennström hejar på Hammers! Där ser man!
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Sen ska vi ju inte säga att West Ham vinner det.. Det är ju ändå 50% - 50%. Fiorentina är ett bra lag. Vi har ju mer att skryta om än ni om ni inte vinner ;) vi kom ju tvåa två gånger i premier league, 4 finaler inklusive en Champions League final. Sen typ 6 semifinaler vi förlorade i.. Asså Spurs var Englands bästa lag 2015-2017 men spelade oavgjort för många gånger... What a shame.. Men fick se Leicester osannolikt vinna premier league iaf.. Jag skulle vara jätte glad om Spurs når Confrence league / europa league och vinner det och ligacupen men får typ 7a/6a i ligan.. Vi behöver bara vinna något för att få bort den där mentaliteten runt klubben.. Vi är ju en stor klubb.. Vi har Europas bästa arena och är den 10:onde rikaste klubben i världen men vi har ju en självisk jävel till ägare / chairman..
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Hej det är bara vi Spurs fans som får snacka skit om Spurs! Ingen hatar Spurs mer än vad vi gör!
Kommentera

Sv: Premier League
Bäckis69: Ja, mer riktig än en ligacup från 2008 ;) Stor risk för att ni tappar honom, om han vill vinna något innan han lägger av, eftersom kontraktet löper ut 2024. Kan tänka mig att Levy och compani vill ha en slant för honom och inte tappa honom gratis.
Kommentera

Sv: Premier League
SuneMangs: Vi kommer ju inte att tappa Kane nästa sommar.. Plus att West Ham har inte vunnit något sedan 1986.. Spurs 2008.. Men det är ju en riktig trofe så du borde vara glad :)
Kommentera

Sv: Premier League
Rip Kirby: Har ett vagt minne av en sjuk Tipsextra-match på deras arena.

Killgissar att Luton slog Oxford med 7-5, men poängen var att bollen studsade likt en vollyboll inomhus, än en fotboll på 'gräs' . En massa märkliga mål när bollen studsade dubbelt så högt som man normalt såg på en fotbollsmatch då
Kommentera

Sv: Premier League
Bäckis69: Alla vinner något innan Spurs vinner något ;) Ska bli kul och se hur bra Spurs är utan Kane nästa säsong om han lämnar i sommar.

Det känns mest konstigt, och jag är fortfarande sur att dom inte klarade av att vinna mot Frankfurt förra i semin i EL. Men finalen är ju kvar att spela också, icke att förglömma, och känner jag mitt kära West Ham rätt så faller dom väl på målsnöret.

Har inga större känslor gällande en modern intertotocup som ECL faktiskt är, men vinner dom får dom en plats i EL nästa år, så alltid något. Sen kan man säga att West Ham vann en europeisk turnering också, det säger man fan aldrig.
Kommentera

Sv: Premier League
Hur känns det? West Ham i en europeisk final. :) Är Spurs fan så hoppas ni förlorar för tänk om ni vinner något före spurs denna deceniet.. Men annars hoppas jag du är glad!
Kommentera

Sv: Svenska cupen
Grattis till BK Häcken - Sveriges bästa lag. Mjällby lär få leta länge efter att få en liknande chans. Giffarna också. Men vi får fortsätta att kämpa i skuggorna av gränderna. Annat finns inte. Upp till kamp Giffers!
Kommentera

Sv: Svenska cupen
0-2 i halvtid. Båda målen på övertid. Nu kan Mjällby kyssa den där bucklan farväl och sd-Jimmie med flera kyssa sig själva i röven.
Kommentera

Svenska cupen
Heja BK Häcken! Mjällby ska fan inte ha någon titel. Inte före det att Giffarna tar någon i alla fall.
Kommentera

« · 2542591 · »