Inlägg #2542438

Sv: Premier League
Föredrar benämningen konstgräs. Låter finare än den andra som framstår som ett skämt. Ett bättre underlag än naturgräs hur som helst.

För övrigt en rolig konversation mellan Spurs och Hammers tidigare idag. ;)

DJ Hemp: Följde en annan smått bragdartad vändning igår kväll i kvalet till Premier League där Sheffield Wednesday svarade för en rätt galen vändning där Peterborough, som man mötte i den ena semifinalen, hade vunnit det första mötet med vad som på förhand såg ut som säkra 4-0. Men "The Owls" ville annorlunda.

1-0 på straff i åttonde minuten, 2-0 i tjugofjärde, 3-0 i sjuttionde och 4-0 i mer tveksamma
nittioåttonde minuten. När så Peterborough reducerar i slutet av första förlängningshalvleken och då är vidare tänkte man kanske att det här håller man. Men icke. Sheffield för sitt femte mål i den 112:e minuten och matchen går till straffar.

Väl där så är Ugglorna skoningslösa. Man lyckas sätta samtliga sina straffar medan Borough missar två. Sheffield vidare till final på Wembley mot vinnaren i kvällens match mellan Barnsley och Bolton, där vi har betydligt mer mesiga 1-1 med oss sedan första mötet.