Fotboll

16098 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2542445

Sv: Premier League
DJ Hemp: Följde en annan smått bragdartad vändning igår kväll i kvalet till Premier League där Sheffield Wednesday svarade för en rätt galen vändning där Peterborough, som man mötte i den ena semifinalen, hade vunnit det första mötet med vad som på förhand såg ut som säkra 4-0. Men "The Owls" ville annorlunda.

1-0 på straff i åttonde minuten, 2-0 i tjugofjärde, 3-0 i sjuttionde och 4-0 i mer tveksamma
nittioåttonde minuten. När så Peterborough reducerar i slutet av första förlängningshalvleken och då är vidare tänkte man kanske att det här håller man. Men icke. Sheffield för sitt femte mål i den 112:e minuten och matchen går till straffar.

Väl där så är Ugglorna skoningslösa. Man lyckas sätta samtliga sina straffar medan Borough missar två. Sheffield vidare till final på Wembley mot vinnaren i kvällens match mellan Barnsley och Bolton, där vi har betydligt mer mesiga 1-1 med oss sedan första mötet.