Fotboll

16148 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #2410825

Sv: Fotbolls-VM i Qatar 2022
puffe2:

Jag är uppväxt med Tipsextra, alltid följt Engelska ligan sedan tidigt 80 tal, alltid gillat deras kärlek till fotbollen, började hålla på Liverpool 1983, varit över 3 gånger, befolkningen älskar svenskar de är alltid trevliga bjuder på öl, sociala gästvänliga, och otroligt fotbollskunniga.

Pratade med en gubbe sist jag var över 2017 som sa, jag hoppas verkligen vi vinner vm innan jag dör, nu vet jag inte om han lever eftersom det var 5 år sedan men dom älskar sin fotboll och han var Notts County supporter som fö är den äldsta klubben i England.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fotbolls-VM i Qatar 2022
mattias - 74: Men alla gillade väl Wolverhampton trodde jag för jag gjorde det ..Hibbit hette nog han☺️
Kommentera

Sv: Fotbolls-VM i Qatar 2022
mattias - 74: Ungefär samma historia, fast 10 år tidigare, gillar och gillade engelsk fotboll, när den är engelsk, Var ett underbart inslag i nån kanal inför en FA-cup match där man gjorde reportage om FC United of Manchester. Handlar om allt det goda med engelsk fotboll, men det dog tyvärr ut till stor del när köphysterin började, men se det reportaget.

Att jag däremot inte håller på landslaget England beror bl.a. på att de är så dryga(Home of football mm), men de är mest snack. Sedan håller jag väl på skottarna i Braveheart bl.a.

Men framför allt håller jag på QPR. Allt behöver inte gälla Champions League mm.
Kommentera