Frölunda HC

60293 inlägg · 3398 ämnen

Bästa inläggen


Grattis Brynäs
Grattis till finalplatsen Brynäs. Erat försvarsspel var bättre över 7 matcher. Likaså spelet framför båda målen. Likaså förmågan att sätta chanserna i mål. Och ni hade en bättre målvakt. Frölunda ägde mycket puck och var tunga i närkampsspelet. Men 1 mål framåt och 9 bakåt de sista 2 matcherna när det gällde som mest säger allt. Lycka till i finalen!
+11
Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar

lu93rowa: Du har rätt, vi Brynäsare är ett ohederligt släkte. Vi sätter i system att fuska och bedraga. Det vet väl alla att folk från Gävle är ohederliga och lättmutade.

Det har väl framkommit, om inte annat så genom alla TV-program om den utbredda mutkulturen i Gävle...

Eller, var det Gävle, var det kanske nån annan stad som börjar på G som är rikskänd för alla mutskandaler och ohederliga människor på i stort sett samtliga befattningar inom kommun och kommunala bolag?

Tacka vet jag Göteborg, där bor det bara hederliga och rekorderliga människor. Det finns ingen som ens skulle komma på tanken att muta en Göteborgare, de som är såna rättskaffens människor!

+10
Kommentera

Sv: Ny säsong! andra möjligheter!
Mike.F:
Mer manligt att skriva "äckelfbk" och "domare är clowner""och "köpta as"?
Känns mer som att du inte har din flagga så jäkla högt...
Typ halv stång
+6
Kommentera

Sv: Ny säsong nya möjligheter
Mike.F: att gå ut och hata en spelare som lämnar till en konkurrent är inget vi gör.
Och inget vi blir kränkta över.
Ingen på vår sida skrev t.ex skit om Gunler som nyss lämnade för Brynäs. Sånt som händer även om det är tråkigt. Men inte hatar vi honom för det. Vi önskar all lycka till Gunler och välkomnar honom tillbaka om han vill...
Att Frölundas stora plånbok lockar spelare ex Sellgren är inget nytt. Men kul att vi kan locka talanger som ser stora möjligheter till utveckling hos oss.
+6
Kommentera

Sv: Final
Mike.F: Oj. Nu tror jag att någon är väldigt enögd. Fjällby var på väg igenom helt ren och fälls. Inte ens en tvåa? Göteborgshumorn tar stora kliv tror jag...
+6
Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar
foppa78: nä, jag tänker inte ge mig, enligt mig är brynäs det lag som får domarna med sig mest i elitserien
+6
Kommentera

Sv: Ny säsong! andra möjligheter!
Mike.F:
Jamendåså.
Då förstår jag.
Du hatar att folk snackar skit men själv får du göra det när du blir förbannad.
Logiskt... 🙄
+5
Kommentera

Sven och Yoda
Skriver några rader ett brev om min upplevelse av Hockeysnack sedan jag upptäckte sidan 2015 som inte har med Frölunda i sig att göra. Det första jag kommenterade här på hockeysnack var att Sven kallade Frölunda för värsta köplustan. Jag skrev typ att han hade noll koll. Tog senare tillbaka det efter att läst igenom en del av vad han skrivit. Kunde notera att han hade stenkoll på det mesta inom hockey och förmedlade det på både ett roligt och intressant sätt.

Kände att hockeysnack var en sida med många kunniga och aktiva medlemmar. Men det som fick mig att fastna och själv skriva ganska så många inlägg under en tid Var Sven och Yoda. Jag har aldrig tidigare varit aktiv i något forum och skrivit såpass mycket som jag gjorde här under en tid. Alltid haft svårt att uttrycka mig i text på ett bra sätt och fick oftast skrivkramp snabbt. Men här lyckades jag bättra på mitt skrivande både när det gäller ett begripligt innehåll och det rent grammatiska. ( Det grammatiska tror jag iallafall jag bättrat på =) )

Skrev både seriösa inlägg och kommentarer samt en del rena hittepå grejer till Yoda som enbart gick ut på att skoja till det och ha roligt här. Och Yoda gjorde det enkelt då han verkade ha liknande humor och glimten i ögat. Likadant med Sven som alltid var intresserad av att ge bra och innehållsrika svar och också är fantastisk rollig när han sätter den sidan till tycker jag. Jag har följt Frölunda i detalj sen jag var liten grabb tidigt 70-tal och alltid tyckt att jag haft ganska bra koll på svensk hockey. Men Jag har lärt mig en hel del av att läsa sånt som Sven skrivit.

Min egen aktivitet här på forumet har gått i vågor sen jag blev medlem. Jobbar en hel del speciellt under sommarhalvåret med att lägga plattor osv( Markanläggning Trädgårdsanläggning) Är 56 år så man är ganska slut på kvällarna långa perioder.Och när jag väl är inne och kommenterar här så anstränger jag mig ganska mycket för att det ska vara något innehåll i det jag skriver. Så jag är inaktiv ganska långa perioder. Heder åt alla dem på hockeysnack som är aktiva regelbundet år ut och år in.

Vad jag vill säga med detta inlägg är egentligen att, hade det inte varit för Sven och Yoda ,skulle inte hockeysnack vara så intressant rolig och läsvärd för mig iallafall.

Så tack Sven Savage och Yoda Marklund för att ni förgyllt min tid här på hockeysnack. Och jag hoppas att jag orkar engagera mig mer här i Frölundas forum nästa säsong än vad det blivit senaste åren, Där jag också måste passa på Att Tacka Mike.F för att han i stort sett helt ensam håller liv i Frölundas bok.

Mvh lifesson
+5
Kommentera

Sv: Säsongen 2017-18
Daddeh: Som sagt i många år.
Det händer alltid konstiga saker i deras hemmamatcher och alltid till deras fördel. Det har hållit på i över 20 år. T ex om deras nordkorean skickar iväg sina raketer är det alltid mål oavsett vad man kan se på repriserna, Isen har spruckit vid avgörande tillfällen, Sekretariatet trycker på tutan innan matchen är slut speciellt om motståndarna har målläge, Puckar som slängts in med händerna utan åtgärd och med massor av andra tillfällen. Men som alla är bekanta med ingen rök utan eld. Det är en kultur i Frökenborg därför kallas de Muteborg som ett begrepp i alla sammanhang
+5
Kommentera

Sv: Säsongen 16-17
Yoda Marklund: Ja du har ju Sveriges grisigaste i nr 21!!! usch så ful match efter match!! Ni var kanske det bättre laget i 50 minuter sen tröt orken!! Kanske skulle pröva lite makrill till uppbyggnadsträningen?

Mike.F
+5
Kommentera

Veckans smartaste NOT!
Sitter å kollar Blåvitt-Malmö där ett knallskott kastats in och domaren brutit matchen. Då springer en Nisse in på plan och skjuter bollen i mål och han har en Frölunda guld t-shirt på sig! Idiot tänker jag och tro det eller ej killen e Mats Roselli Olsen😳😳😳 hur tänkte han där? Inte alls!! Gud va pinsamt!!! Man undrar ju...........?
Vad detta betyder för framtiden? Faen va korkat, man hoppas ju att dom tagit fel men det verkar som om det stämmer (svårt att känna igen en del hockeyspelare i slutspelsskägg o vanliga kläder) jag reagerade aldrig utan läste det på AB!!!!

Mike.F
+5
Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar

foppa78:

Inte för att vara elak men det var ju inte alls längesedan den här artikeln var på tapeten.

+5
Kommentera