HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1248353

Sv: Inför slutspelsvalet
Et tu Brute:Grattis till segern och extra roligt att Thörnberg fick göra 1+1 , se nu till att slå ut dom där förbannade trädkramarna med 4-0 i matcher .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför slutspelsvalet

Alisandali:

Ja du, snacka om "svar på tal" och lägga energin på det som är väsentligt :-) Martin har konsekvent vägrat att tala med journalister de här dagarna och ställde inte ens upp på en inför med TV9. 1+1 blev det och sedan är han väl den som mest bidrar till andra målet även om han varken krediterades för mål eller passningspoäng?

Sedan är det ju underbart hur laget står upp och markerar mot Corso. Det var inte många gånger som han innehade puckkontroll utan att det föranledde fullföljda tacklingar från närmsta HV-spelare. Ledin sänkte honom två gånger, varav den ena renderade, två minuter. Det är också möjligt att Corso har sår i öronen idag. Ledin lär med en dåres envishet ha upprepat - you talk too much - så fort han hade honom inom hörhåll. Corso verkade dock inte vara sugen på varken duett eller dans igår, fast han fick så många inbjudningar.

4-0 skulle smaka fågel, men i slutspel är det alltid bara en match räknas. Den närmast kommande. Jag tror fortfarande på 4-2 och avgörande i sjätte matchen. 

Kommentera