HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1248689

Sv: Inför slutspelsvalet

Alisandali:

Ja du, snacka om "svar på tal" och lägga energin på det som är väsentligt :-) Martin har konsekvent vägrat att tala med journalister de här dagarna och ställde inte ens upp på en inför med TV9. 1+1 blev det och sedan är han väl den som mest bidrar till andra målet även om han varken krediterades för mål eller passningspoäng?

Sedan är det ju underbart hur laget står upp och markerar mot Corso. Det var inte många gånger som han innehade puckkontroll utan att det föranledde fullföljda tacklingar från närmsta HV-spelare. Ledin sänkte honom två gånger, varav den ena renderade, två minuter. Det är också möjligt att Corso har sår i öronen idag. Ledin lär med en dåres envishet ha upprepat - you talk too much - så fort han hade honom inom hörhåll. Corso verkade dock inte vara sugen på varken duett eller dans igår, fast han fick så många inbjudningar.

4-0 skulle smaka fågel, men i slutspel är det alltid bara en match räknas. Den närmast kommande. Jag tror fortfarande på 4-2 och avgörande i sjätte matchen. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför slutspelsvalet
Et tu Brute: Corso har verkligen varit allt annat än smart i sina uttalanden. Han har snackat fantastiskt mycket skit och igår levde han upp till ungefär 1 promille av allt han sagt. Det var antagligen Timrås sämsta spelare för kvällen.
En liten ursäkt till hans dåliga insats var att han spelade sjuk och inte orkade köra på som han gjort tidigare. Likväl tycker jag Corso har snackat alldeles för mycket skit. Helt plötsligt jämförs han med erkänt fysiska spelare vars uppgift är att spela hårt och där kvalitén ligger i det fysiska spelet. Nej Corso måste fokusera på det han är duktig på annars står han sig rätt slätt i denna konkurrens.

Tycker också att segern var rättvis. Ett på tok för "bortaisstämplat" spel lade grunden. Dessutom har ni en förstalina som alltid har en hög lägstanivå, igår svarade dem för 3 mål...

Nu är det en viktig match i morgon. Tror Timrå är tvingad att vinna den om det inte skall bli sorti redan efter 4 spelade. HV-vinst och match tre blir en match där HV har råd att chansa. Och med ett sådant skickligt lag tror jag det blir en övermäktig uppgift. Men en match i taget, alltså match 2 i Kinnarps i möra.

Hoppas på en bra match där spänningen håller mig kvar vid teveapparaten minst i 60 effektiva minuter.
Kommentera