HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1260330

Sv: Finalserien HV71-DIF 2010

difzi:

Tack för din och alla andras gratulationer. Få se om DIF lyckas hålla ställningar och utmana även nästa säsong. Det har varit lite nostalgi, kring det här i Vätterbygden, att DIF väcker känslor igen. Det har varit lite si och så med det, för Rosenlundshallens/KA:s tidigare kassako. Men nu verkar allt vara som vanligt igen :-)

Har precis varit nere på stan en sväng. Ett jävla liv är det på amatörerna. En annan, lite mer rutinerad, väntar in bussen vid KA senare i natt. Skall enligt tillförlitliga källor anlända mellan midnatt och 01:00. Skall visst bli ett hejdundrande fyrverkeri i rondellen också.

Det kan bli spännande att berätta för barnbarnen, om finalserien 2010. Den kommer inte att glömmas.

För övrigt vägrar HV att förlora match 6 på bortaplan i en finalserie. 2004 vann man med 1-0 uppe i Karlstad. I Linköping 2008 avgjordes SM i just denna match, som vi sedan fick en repris på idag.

Det är märkligt att inte ens vara nära att vinna SM-guld, när man inte förlorat en enda match under ordinarie matchtid i finalspelet? Du har min största sympati i din besvikelse. Kul att VI kunde hålla en så god ton här inne. Det var väl sämre ställt med det på andra håll.

Tack än en gång för din fina sportsliga attityd.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Finalserien HV71-DIF 2010
Et tu Brute:

Tack själv! :)

Finns ingen anledning till att inte hålla en god sportslig ton. Ser ingen anledning till det. är faktiskt inte ens besviken. Som jag har skrivit i Djurgårdens forum, det kanske inte har slagit mig att vi förlorade? La mig igår rent ut sagt jävligt nöjd. Vi har gjort en toppen säsong och ett ännu bättre slutspel. Men man kan inte få allt i livet ;)

Ganska skönt att finalserien är över. Slippa alla nervsammanbrott..

Återigen stort grattis, hoppas firandet blev lyckat i natt.

Trevlig sommar och på återseende till höst igen, men först är det VM :)
Kommentera

Sv: Finalserien HV71-DIF 2010

En bild säger mer än tusen ord...SM Golden =)

Kommentera