IF Björklöven

363 inlägg · 59 ämnen

Träna magen!!

167301 · » Till forumet


Sv: Träna magen!!
Detroit-RED: Torsk...
Kommentera

Sv: Träna magen!!
Detroit-RED:
Det var lite skämtsamt skrivet i mitt förra inlägg.
Vi har ungefär samma problem med Rögle för tillfället. I praktiken klara för SA sedan innan uppehållet och nu kan definitivt spelarna börja tänka på nästa serie. Prestationen på isen blir därefter.
Vi får väl se hur bra Löven är efter nyår.
Kommentera

Sv: Träna magen!!
D Quaid:
Det spelar ingen roll vilken domare det är. Det som krävs är att Löven inte faller tillbaks och slutar åka skriskor. Det är det största problemet med Löven idag, när dom jobbar så är dom överlägsna de flesta lagen......kanske till och med skulle va ett lag i nedre delen av elitserien, just utanför slutspelsplats. Kanske drömmar men jag tror på Löven i år, måste bara jobba i 60 minuter.
Kommentera

Sv: Träna magen!!
Stigsson:
Skulle inte det räcka, så kan vi skicka upp en snubbe vid namn Kaukkonen (Fjärås) till er. Har aldrig sett honom förr, men efter Rögle-Troja häromsistens så skrev t.o.m. tidningarna att det var märkligt att det inte fanns krav på grundläggande kunskaper i skridskoåkning bland våra elitdomare.
Har inte sett något så dåligt sedan vi hade någon sorts utbyte med danska domare för 4-5 år sedan.
Kommentera

Träna magen!!
Håll i er. Söndagens match mot Skellefteå kommer att dömas av Lars Eriksson och har ni inte tränat upp magmusklerna före dess så kommer ni få träningsvärk i magen av allt skrattande.
Han är en av dom sämsta domare jag sett och han har fortfarande aldrig lyckats hålla greppet om en hel match som jag bevittnat. Perfekt av förbundet att ge honom en så tät derby-match.
Kommentera

167301 · »