IF Björklöven

996 inlägg · 67 ämnen

Inlägg #1746001

Sv: Lagbygge 16/17
Jaca:

jag tillhör den gamla skaran som endast ser Qatar som ett substitut för den riktiga rivalen: Björklöven. Att driva och retas med Qatar är mer ett kul tidsfördriv än äkta hatkänslor.

Tyvärr går det inte att gnabbar ordentligt med er då ni är ett bottenlag i allsvenskan samtidigt som vi är dynastiernas dynastiförening. Det skulle vara ungefär lika spännande som om USA invaderande ett fattigt land i Asien befolkat av spinkiga killar med primitiva vapen, typ Vietnam. Eller vänta nu?... äh du förstår vad jag menade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygge 16/17
Yoda Marklund: Ja du!! Vet inte om du var med då men själv var jag med på den tiden när de fick lov att släcka lyset på uppvärmningen 1980!!
Så jag förstår att du ser Luleå som ett substitut för Björklöven men så vitt jag vet har inte Luleå nyss kommit tillbaka till SHL!!
Vet inte om man skall kalla sig för en dynasti redan, ni värvar in bra spelare men tyvärr kan det vända fort!!

Jag är verksam inom en annan idrott på förbundsnivå och måste tyvärr säga att det måste vara nått i vattnet eller typ i luften hos er för maken till mindervärdighetskomplex har jag aldrig stött på när det gäller idrotten i Skellefteå regionen!
Detta är generellt sagt och inte för en specifik sport!!

Ställ dig frågan vad hade Skellefteå AIK vart idag utan att ha haft Boliden i ryggen???
Hade vart sämre att få stöd idag när Boliden styrs från "fjollträsk"
Men utan dem hade ni förmodligen spelat i Lejons färger!
Sett till stad är ni och kommer alltid att vara lillebror!! ;)

Nu hoppas jag VERKLIGEN att du tar detta på rätt sätt för jag har noterat att du är ganska bra på att kasta kommentarer omkring dig!!

Måste se till att din hetta finns kvar när det är dag i mellan matcherna! *flin*

Sen vill jag poängtera att vi var ett bottenlag i HA 15/16 men att vi ser på tillförsikt fram emot nästa säsong! ;)

Ha det gott och lycka till i den fortsatta finalserien, fast att det tar emot så önskar jag att ni tar det för norrlandshockeyns skull vill jag poängtera, hade jublat om det hade vart Luleå som istället vart i final men nu är det som det är! ;)
+2
Kommentera