IF Björklöven

996 inlägg · 67 ämnen

Inlägg #1749184

Sv: Lagbygge 16/17
Kommande säsong kommer Löven i en ny grön hemmadräkt med gula och vita inslag.
Hjälmen blir åter grön, liksom handskar, tröjor, byxor och damasker. Skulle personligen vilja återta den hemmadräkten vi hade på 80-talet och inte för nostalgiska själ utan att jag tycker att den var klart snyggast!!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygge 16/17
Ser man på papperet och bedömer vad Löven tappat och vad man har kompletterat truppen med ser det kanske inte allt för upphetsande ut men får ändå en god vibb av vad som håller på att byggas!
Kanske var det dags att göra sig av med gamla trotjänare och dags för att satsa på lite yngre!
Smart läge att göra det med tanke på det lite skrala resultatet den gångna säsongen! Det kan så att säga inte gå så mycket sämre!

Av rent nostalgiska skäl var det naturligtvis tungt att säga tack och adjö till en som Jon Palmebjörk!!
Han ÄR kulturbäraren som trots sin klass visade hjärta och vände hem när vi låg nere i Hockeyettan för att lyfta Löven tillbaka till HA.
Samma sak med Quist han gjorde trots allt sin poängmässigt säsong i HA 15/16, men kände själv att det var dags för en nytändning för honom när han tackade nej till det kontraktsförslag som han fick! I sina bästa stunder är han SHL-mässig men tyvärr är han lite förojämn!

Vilka som nu ska blomma ut återstår att se men en viss rutin och hjärtan behåller Löven trots allt.
Men framförallt känns de nya i spelartruppen klart intressant.

Att Umeå sonen Marcus ”Messy” Jonsson har karaktär och som gör alla lag bättre behöver man inte direkt diskutera och även Jocke Högberg visade den gångna säsongen med Tingsryd att han är skicklig!
Nu återstår att se om David Lindquist som presenterades sist kan göra samma sak!
Han har gjort en rent ut sagt storartad poängsuccé med PiteåHC 15/16
Tror att Löven har ett ess där som inte många motståndare räknar med!
Lite samma sak med Niklas Pavel vars hockeyresa är som en saga. Från rollen som bänknötare i Clemensnäs och Vimmerby till enormt förtroende i Kiruna och nu till Löven.
Niklas vem? Frågade jag mig och när jag sedan hörde att han pratar en klingande göteborska som man INTE väntar sig att han ska göra så kommer den frågan om vem han är snabbt sluta att ställas kommande vinter i samma takt som motståndarna åker på lite blåmärken framför Lövens kasse!
Bara för att han verkar vara en Rahimi light är det ingen given garanti för succé men tillåts han bara att spela enkelt och sitt spel kan han bli en stor tillgång!
Han symboliserar lite attityd är helt klart!

Målvaktssidan var och är kanske är ett frågetecken men får ändå en bra känsla med Nicklas Lundström och Adam Werner!

Det frågetecken som jag har är hur det står till med Kim Karlsson?
Hans rehab efter det otroligt fula överkörningen han fick mot Leksands backen går enligt rykten långsamt och det är frågan om han överhuvudtaget kommer tillbaka!?!

Där har samtliga SHL forwards nått att se upp med, denna spelare har inte gjort denna typ av tacklingar för sista gången är jag rädd för!!!!
Kommentera