IF Björklöven

1309 inlägg · 71 ämnen

Inlägg #1749543

Sv: Lagbygge 16/17
Farbror Barbro:
Det skulle verkligen vara en drömvärvning och minns hur nyttig han var under det tre åren han var hos oss.
Jag är böjd att hålla med dig om det där med Byron till viss del men tycker ändå att han visar hjärta och efter allt som har hänt i den där klubben senaste tiden lär han vara medveten om att tar han inte i och tillför nått lär han bli rullad i tjära och fjädrar på ö-viks gator!! Det positiva med Byron är att dom nu får dom en som tar "pappa" rollen i laget när jag misstänker att laget kan komma att innehålla många unga och lite oprövade kort!!
Visst det är skillnad på HA och SHL där man beteckna HA som AHL under NHL ungefär och det är lite mer "pang på" och inte lika uppstyrt som det är i SHL och därför kan jag tycka att Byron kan tillföra en hel del i laget men som sagt den som lever få se och ännu ska vi inte tvivla!

Tror personligen att Forsell med den stil och hjärta han har skulle tillföra vilket lag som helst i det här landet!

Förstår din oro för att om både Pontus och Forsell skulle lämna men handen på hjärtat så måste det in nytt blod ibland men det gäller att få ihop det också!!
Därför tycker jag Löven gör rätt i det dom gör efter den lite mediokra säsongen som vi hade!!
Så givet är det värre sits som SAIK står inför efter ett antal raka finaler och får hoppas att det inte blir alltför många tapp av rutinerat folk!! Samma sport men kraven utifrån är liksom olika!!

Som en liten anekdot och INTE för att klaga på honom som spelare så minns jag när en viss Pesonen kom fram som spelare och jesus vad imponerad jag var av honom och visst är han en skarpskytt än idag men tyvärr kan han ibland ha ett kroppsspråk som är lite märkligt!!
Personligen trodde jag att han skulle bli Finland nästa storstjärna i NHL och då mycket större än Kurri och alla andra finnar där!!

Men åter till förnyingen och den känslan jag har är att på vaktsidan skulle SAIK ha försökt att få hem han som skrev på för Växsjö och kompliterat upp med den unga AIK vakten som är ny.
Bara en personlig tanke som jag har i den frågan när jag inte ser Hanses som en dålig målvakt och som en av dem bättre "back up" vakt men frågan är om han är en förste vakt!

Men den som lever får se och tycker att nu redan i Maj har det byggs upp en spänning som jag inte har känt på länge och det är ju positivt!! :D
Kommentera