IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #1773991

Sv: Apropå nånting...
Måste bara belysa en sak, ganska intressant att höra "dissandet" av Mike H i CMores sändning.. Inte ett ord efter att Löven tog 3p av OIK hemma, att vi åkte ner och spöade TIF i deras hemmaborg och nu senast 3p hemma mot det "riktiga" AIK..
Visst led AIK av skador och spelare som var på landslagsuppdrag och att man då enligt "vissa" experter inte skulle dra alltför stora växlar av den segern!! Helt sant men skador har vi också lidit av, vi hade ett tag 9st spelare borta, men det var en helt annan sak enligt dessa "experter" Tror att det liksom bär emot Mike H att vi börjat avancera och plocka poäng..
Han har tippat oss kvar i botten hela säsongen..
Den som påtalade att Löven går bra nu för honom i rutan var Wargh men då muttrade bara Mike nått ohörbart..

Sen den totalt avsaknaden av rapportering av Lövens matcher i Aftonpravdan och Sexpressen är noterbar, trodde att det skulle bli en liten notis när vi ändå mötte ett Stockholmslag..
Men det är klart vi vann ju så då blev det inte så noga..
Men en halvsida om att BIK slog Pantern och att Pantern minsann skulle resa sig till nästa match gick bra att publicera, och att en ska lämna och en vara kvar efter skandalen i VIK var värd en halvsida tyder mer på "Hänt i veckan" journalestik mentalitet..
Men att dom belyste det fula tacklingen som delades ut i denna omgång säger jag inget om..

Denna avsaknad och tystnad om rapportering vänder vi till nått positivt..
Vi slipper all press som tex MoDo, AIK har på sig med löpsedlar om kriser hit och dit..

Bara en liten söndagsfundering av mig....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jaca: Får "faktiskt" gratulera till att trepoängarna börjar trilla in till att börja med.

Men se vad löven sjangserat sen Wasa på TCIM grävde upp allt som "Kirunamaffian" hittade på och fixade till sig själva. Innan så var ni nog lite av ett favoritlag i de flesta medier...allra helst sett ur en Skellefte AIK:ares ögon som under flera år led av epitetet "sämst när det gäller"(vilket var faktiskt då välförtjänt)...ja för övrigt kom från just er lövare. Å nu har Lulesupportrarna "snott" det rakt av utan egentligen komme på nåt eget...
Kommentera