IF Björklöven

341 inlägg · 59 ämnen

Inlägg #1774122

Sv: Apropå nånting...
Knegare: Jo jag har hört det, rätt skoj.. ;D
Det kan jag tänka mig att Du fått höra både det ena och andra på den arbetsplatsen, själv brukar jag vara mycket ofta och jobba på Klutmarks Motorstadion så man får höra både det ena och andra..
Även om jag är bra på att starta diskutionen också.. ;D
Är bara där på besök som tekniker så jag får lämna efter dagens slut så jag klarar mig..

Ja du den HYBRISEN hoppas jag att vi slipper, tycker att Fagervall har god koll och även de andra i styrelsen, vi har ändå satsat i huvudsak på att få hem lite egna produkter också, misstänker även att Rahimi kommer att spela denna säsong utomlands och kommer sedan "hem" och spelar en eller par säsonger.. Inget som står skrivet i sten men man får det uppfattningen när man hör intervjuerna med honom...
Nä vi SKA inte gå back igen, vi har en av de stabilaste ekonomierna i HA och så ska vi ha det i fortsättningen, såg btw att TIK var hos fogden igen och det är inget bra tecken..
"Det kommer in pengar i slutet av månaden" hur ofta har man inte hört det när det gäller idrottsklubbar!! Brukar sluta illa och tror personligen att det kommer att hända en hel del de närmsta åren ute i landet.. Som att dom inte förstår att det går inte att köpa om man inte har pengarna i handen vid köpet!!

Så jag håller med dig i vad du skriver och hoppas att vi bryter den alltför vanliga trenden...
Kommentera