IF Björklöven

1084 inlägg · 68 ämnen

Inlägg #1778720

Sv: Parolante pri io alia
Ja vad säger man, årets bottennapp är i alla fall avklarad härmed!!
Ändå vad kan man vänta sig mot en match där BIK står för motståndet och vi har alltid haft det svårt mot lag som spelar hockey på det sätt som dessa herrar gör!!
Såg ett hopp när det stod klart att grisarnas gris inte skulle spela, visst han har ett hjärta för sitt lag men det finns nog ingen som spelar så fult som denna Wessner gör!!
Även vill jag ge vår Pavel lite kritik, spela hårt men låt dig inte proviseras av deras spelare och så lätt dessutom de klarar göra det!!

Nu är det bara att bryta ihop och komma igen, hoppas att vi snart får tillbaka lite skador, även om man inte ska skylla på detta så måste man inse att 4 av 5 ur vår leading line är borta!!
Och att de nya NA spelarna blir klara och dessutom klickar in i laget!! Frågorna är många och kraven höga, så som det ska vara!

Vad jag tror är att vi nog får se en helt annan match på fredag mot TIK, detta lag är ett spelande lag och det passar Löven bättre än det brunkarlag som BIK är...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Parolante pri io alia
Noterar när jag slår upp sporten i Västerbottens Pravdan förutom att Skaik gick på pumpen igår "i en mycket underhållande match föresten" att även förbundsdomaren som kallade Bibic för Pizzabagare har fått sin domarlicens indragen!
Mycket bra beslut av Dalarnas Hockeyförbund!

Frågan kvarstår dock, hur ska vi komma undan dessa tacklingar så som i detta fall INTE var en regelvidrig tackling, var INTE från "blindside", INTE nån uppåtgående rörelse..
Men MP + 5min + avstängning fick han!!
Visst den tar i motståndarens huvud, varför det?
Jo han är kortare än den som delar ut det och att han dessutom "kurar" ihop sig!!
Väntar med spänning på vad nästa drag av Förbundet blir!!
Kanske får inte långa spelare tackla kortare spelare??
Inget jag skulle förvåna mig skulle komma från Förbundets sida, många konstiga förslag kommer från Förbundsnivå och inte bara från Hockeyförbundet! Verkar vara kutym från de flesta Svenska idrotters Förbund att det kan komma lite smått geniala lösningar på problemen!!

Faktum kvartstår då jag INTE vill se spelare skadas för all framtid, men kanske kan mindre, mjukare axelskydd vara en väg att gå?
Vad vet jag en idé bara som kan vara värt att testa i alla fall!!
Löven hade en Italíenkanadensisk spelare 00-01 vid namn John Vecchiarelli som INTE hade några axelskydd att tala om, dessa var så små att de knappt syntes under tröjan!!
Måste poängtera att hans spelstil INTE kunde betecknas som speciellt mjuk heller, hur han klarade att tackla som nu han gjorde vete gudarna för nån speciell bra spelare var han kanske inte, men visade hjärta gjorde han med sin spelstil!!

Min rädsla är att vi kommer att närma oss bandyn igen, där nu hockeyn en gång kommer ifrån, frågar är OM vi vill det!
+1
Kommentera

Sv: Parolante pri io alia
Jaca: Är du ensam här som håller ställningarna :) ?? Bra skrivet iaf :)
+1
Kommentera