IF Björklöven

1084 inlägg · 68 ämnen

Inlägg #1778135

Sv: Parolante pri io alia
Tycker att PiteåHC´s fans tog firandet av ett mål till en ny nivå igår!! När Piteå spelaren Carl Becker gör sitt första mål så regnar det in Pitepalt på isen!!
De låg dock kvar i sin vaccumförpackning upplysningsvis!!
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Parolante pri io alia
Ja vad säger man, årets bottennapp är i alla fall avklarad härmed!!
Ändå vad kan man vänta sig mot en match där BIK står för motståndet och vi har alltid haft det svårt mot lag som spelar hockey på det sätt som dessa herrar gör!!
Såg ett hopp när det stod klart att grisarnas gris inte skulle spela, visst han har ett hjärta för sitt lag men det finns nog ingen som spelar så fult som denna Wessner gör!!
Även vill jag ge vår Pavel lite kritik, spela hårt men låt dig inte proviseras av deras spelare och så lätt dessutom de klarar göra det!!

Nu är det bara att bryta ihop och komma igen, hoppas att vi snart får tillbaka lite skador, även om man inte ska skylla på detta så måste man inse att 4 av 5 ur vår leading line är borta!!
Och att de nya NA spelarna blir klara och dessutom klickar in i laget!! Frågorna är många och kraven höga, så som det ska vara!

Vad jag tror är att vi nog får se en helt annan match på fredag mot TIK, detta lag är ett spelande lag och det passar Löven bättre än det brunkarlag som BIK är...
Kommentera