IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2330894

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Man försöker väl skaffa de fördelar man kan, tyckte samma om Gath i kvartsfinalen, vi filmade dock inte, kanske nån gång men förstår att han försökte få det till det var för Kristianstads enda chans. Du hade sagt samma sak om ni drabbades så kasta inte skit på Karlin för det.
Nörstebö har så ont att han knappt kan ta sig till båset, sen är han inne och spelar nån minut senare??? Rahimi och Girard faller innan modo spelaren petar på dom.
Denna hockey hör inte hemma i en semifinal men är ribban där så kommer Modo också utnyttja det, får se om Wessner tar oss för diving då, vore ju inte oväntat.

Ett par utvisingar igår var Modos eget fel, Aagards höga klubba och Tanners men resten var högst tvivelaktiga. Får hoppas spelarna får avgöra match 4 inte domarna.

Oavsett vilket så är det ny match, det står 0-0 och inget är klart, långt ifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Keriksson: Jo jag kastar skit på en tränare som inte kan bete sig professionellt och grinar illa i media, skulle inte stå bakom stråhle för desamma.
Vill påpeka hur modo föll som furor förra matchen, vart var gnället då? Nä just ja, när det är modo är det en annan policy som gäller.

Jag vet inte vad som hände nörstebö i den tacklingen, men det är inte ovanligt med spelare som tydligen får sanslöst ont för att senare studsa ut pigg o alert, modo betedde sig så hela förra matchen, inte minst Tex som låg död efter att ha blivit petad i sidan, värsta filmningen på länge…jag gillar det inte, lövenspelare eller ej, men att kritiken kommer från modo just nu är så patetiskt att det finns inte 🤣

Teatern mot kristianstad och kritiken mot Gath, och nu detta…

Man kan ju hoppas att resterande matcher blir bättre men när även tränare börjar gnälla som småbarn så ger det ju bara fog till spelarna att fortsätta förstöra sporten.
Kommentera