IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2330903

Sv: Apropå nånting...
Keriksson: Jo jag kastar skit på en tränare som inte kan bete sig professionellt och grinar illa i media, skulle inte stå bakom stråhle för desamma.
Vill påpeka hur modo föll som furor förra matchen, vart var gnället då? Nä just ja, när det är modo är det en annan policy som gäller.

Jag vet inte vad som hände nörstebö i den tacklingen, men det är inte ovanligt med spelare som tydligen får sanslöst ont för att senare studsa ut pigg o alert, modo betedde sig så hela förra matchen, inte minst Tex som låg död efter att ha blivit petad i sidan, värsta filmningen på länge…jag gillar det inte, lövenspelare eller ej, men att kritiken kommer från modo just nu är så patetiskt att det finns inte 🤣

Teatern mot kristianstad och kritiken mot Gath, och nu detta…

Man kan ju hoppas att resterande matcher blir bättre men när även tränare börjar gnälla som småbarn så ger det ju bara fog till spelarna att fortsätta förstöra sporten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Lex Wallson
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Inte ovanligt? jo har man så ont så spelar man inte i nästa byte så han hade inte så ont.
Räknar med att Modo gör sitt för att inte ta onödiga utvisningar på fredag, rör på fötterna och åker ifrån era slöa backar så kommer det stå 2-2 oavsett om det blir 7 perioder, det är ju långfredag...

Vi vände 0-2 till 3-2 i Kristianstad när alla trodde det skulle bli match 7 så vi kommer vända detta med. Är inte orolig för det eller att spelarna ska fokusera på fel saker.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Modo är världens bästa ishockeylag. Så är det. Sen är det alla andras fel att de inte ligger där seriemässigt. Domare, spelare som filmar mm mm mm mm mm. ;-)
Kommentera