IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2340080

Sv: Apropå nånting...
Mezdah: Börjar dock vara jävligt trött på det här. Det är smutsigt när det avgörs på solklara felaktigheter. Nu har domarna gett HV vinsten i två matcher. Ja jag är bitter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Domarna har inte gett vinsten någonstans, vi vet inte trots allt om löven skulle vunnit även om de inte släppt handtagningen som senare blev mål.

Man kan lika gärna säga att det är lövens eget fel som inte ledde med ytterligare ett mål :P

Löven har gjort det bra, bättre än förväntat. Innan slutspelet fanns det ingen (förutom lögnare) som inbillade sig att löven ens skulle gå till final, ännu mindre spela flera jämna matcher mot HV inklusive en vinst. Och även om det är osannolikt vet vi ju inte vad som händer på söndag, kanske tar löven den matchen mot alla odds.

Tragiskt dock att jag tvivlar på att vi på något sätt kommer se ett löven nästa år som är bättre än det i år, vad har vi ens då att hoppas på?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: jo, men så är hockey. Man måste räkna med att domarna missar grejor. Man måste kunna hantera det. Konsten är att ändå vinna och få mål i protokollet. Detta är inte juridik. Det kan komma tillbaka som ett annat felaktigt domslut i någon annan match.
Bittert? Javisst. Men det är så hockey fungerar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna:Men snälla deppa inte ihop nu. Nu väntar ytterligare en Inpirerande INSPIRERANDE säsong i HA.

Var det nån som trodde nåt annat???

P;s: Mesta mästarna aka Djurgården verkar heta!!!
Kommentera