IF Björklöven

3859 inlägg · 99 ämnen

Inlägg #2340144

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Domarna har inte gett vinsten någonstans, vi vet inte trots allt om löven skulle vunnit även om de inte släppt handtagningen som senare blev mål.

Man kan lika gärna säga att det är lövens eget fel som inte ledde med ytterligare ett mål :P

Löven har gjort det bra, bättre än förväntat. Innan slutspelet fanns det ingen (förutom lögnare) som inbillade sig att löven ens skulle gå till final, ännu mindre spela flera jämna matcher mot HV inklusive en vinst. Och även om det är osannolikt vet vi ju inte vad som händer på söndag, kanske tar löven den matchen mot alla odds.

Tragiskt dock att jag tvivlar på att vi på något sätt kommer se ett löven nästa år som är bättre än det i år, vad har vi ens då att hoppas på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Soulless:
Jo det tror jag, sen är det alltid svårt att säga hur, men tycker ändå det finns lite att hämta på backsidan, hade ni haft ett bättre djup där tror jag HV71 fått det betydligt kämpigare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Tragiskt dock att jag tvivlar på att vi på något sätt kommer se ett löven nästa år som är bättre än det i år, vad har vi ens då att hoppas på?
---------------------------------------------------------------------------------------
Stekheta bataljer mot Djurgården, MoDo, OCH! Östersund....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Löven skulle vunnit med 2-1 eftersom HV inte gjorde fler mål än det felaktiga och deras första.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: jag tycker det finns ljusglimtar. Stråhle har trots allt gjort något som jag upplever som positivt. Tänk på att vi i år haft ett tunnare lag än ifjol och framför allt året innan. Kan vi få någon kapitalstark sponsor att satsa ett år till så tycker jag det finns gott hopp. Om vi får behålla Stråhle plus en bra stomme. Det vi behöver är den självklara målskytten som avgjort för HV några gånger. Och lite mer bredd bakåt. Se positivt.
Jag tror vi kan få ett starkare lag nästa år.
Kommentera