Juniorhockey

3180 inlägg · 143 ämnen

Inlägg #1452333

Sv: Junior VM

Metal Guru: Det blir ju, ursäkta uttrycket, lite smålöjligt, när ni istället för att diskutera varför junisarna inte plockade hem samtliga tre poäng mot Schweiz, istället fokuserar på en målgest och hur "äkta" den kändes.
En målgest som alldeles säkert sker spontant från Max. Lite som, -"Nu gjorde jag mål, hur firar jag det och lattjar till det lite samtidigt inför laget?"
Bra att veta är att Max är 19 år gammal medan ni säkert betydligt äldre "experter" vet precis hur det inte ska gå till.

En målgest som vi för övrigt inte får se igen. Saxat från ST.nu:

"Max Friberg satte sig på klubben för att "åka kvast" förbi först svenskarnas bås, och därefter motståndarnas.

För det gav domarna honom en tiominuters utvisning i protokollet."

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Junior VM

Dream Team:
"Det blir ju, ursäkta uttrycket, lite smålöjligt, när ni istället för att diskutera varför junisarna inte plockade hem samtliga tre poäng mot Schweiz, istället fokuserar på en målgest och hur "äkta" den kändes.

Aj då.
Jag tar åt mig, och lär mig inför framtiden av hur mycket ni har diskuterat varför junisarna inte plockade hem samtliga tre poäng mot Schweiz här nedan.

Kommentera

Sv: Junior VM

Dream Team: Spontant? Menar du allvar? "Oj nu blev jag så glad så jag åker kvast framför motståndarnas bås." Yeah right! TV-puckshögar är spontana, kvaståkning inte särskilt.

Om jag inte hade behövet kliva upp idag utan kunnat se hela matchen så hade det varit vettigt att diskutera matchen. Att diskutera varför det gick som det gick i en match som man bara sett 1/4 av känns inte särskilt meningsfullt. Då känns det rimligare att diskutera sådant man faktiskt sett. Med tanke på TT:s beskrivning av hur han åkte förbi båsen så verkar de också ha gått och lagt sig och inte ens sett klippet.

Varför diskuterar du själv vad andra diskuterar istället för att diskutera matchen om den nu är så mycket att diskutera? Det tycker jag är asfjantigt!

Kommentera