Leksands IF

26644 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1567302

Sv: Leksands Ekonomi

mattias - 74: skulle nog ändå påstå att i timrå kommuns fall så finns det industrier som är av större ekonomisk betydelse än Timrå IK.

SAAB vs Leksands if... wtf!! kliv av hästarna för fan! haha

jämnförelse kan väl få vara ok att pyssla med men lite fler likheter kan det väl få vara?

Handen på hjärtat! jag har varit med i konkurser och andra otrevligheter och hade det varit så illa för tik som läget varit för lif de senaste åren så hade jag nog faktiskt inte haft något emot att en konkurs inletts och att det blev en total rensning i leden av de som misslyckats med sina uppdrag.

jag kanske är lite otrogen på det viset men det finns saker i livet som måste få vara viktigare än tex hockey. 

att godkänna och leva i en värld av mygel och korruption för att kuna upprätthålla en hockey förening är inte ok för mig och kommer aldrig att var heller.

Gällande det stöd som Tik fått från sin kommun så är det kaffepengar i jämnförelse med vad leksands kommun pumpat in i lif...

men det som stör mig mest är att det görs genom brott mot kommunalagen och skatteplanering... 

i leksands kommunhus jobbar man inte för leksands kommun öppenbarligen utan för Leksands if hockey AB samt Leksands if fastighet AB är sjukt

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands Ekonomi
söder över: Egentligen är det ju inte föreningens existens som de har fuskar för. Det är föreningens perversa satsande mot elitserien som de har fuskat för.

Leksand skulle kunna nöja sig med att ha en budget av god allsvensk klass. De har förutsättningar till detta. Laget skulle bli därefter. Ett starkt allsvenskt lag men inget ES-mässigt lag. Rögle och Mora har gått upp med betydligt mindre resurser än så.

Istället har Leksand på olika sätt fuskat och sysslat med andra omoraliska tvivelaktigheter för att kunna matcha ES-lagens spelarbudgeterar när de har spelat i Allsvenskan själva.
Kommentera