Leksands IF

26638 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1567427

Sv: Leksands Ekonomi
Metal Guru: Om jag inte minns fel så erbjöd Malmö samtliga spelare att bryta sina kontrakt under sin rekonstruktion. Leksand har valt att fortsätta värva istället. Tvångsdegradering vore det enda rätta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands Ekonomi

Peja: Håller med dej, om nu inte Leksand klarar av att gå upp, vad händer då? Även om man skulle lyckas så kommer man bara att förlänga plågan, med en i grunden misskött förening och en oansvarig klubbledning kommer det ändå att gå över styr eftersom man för att kunna hålla sej kvar i eiltserien mer än 1 säsong förmodligen måste lägga ut ännu mer pengar på värvningar, och vad händer om det bara blir en säsong?

Mitt älskade björklöven har gjort samma resa med en klubbledning som haft hybris och strött pengar omkring sej. Det som hände var att man åkte ur och fick göra en nystart vilket var ju oerhört tragiskt då, men sett i lite perspektiv absolut nödvändigt. Nu byggs det underifrån med eftertanke istället för att göra tok-värvningar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Leksands Ekonomi
Peja:
Det är väl så som vanliga föreningar gör när pengarna tar slut:
"Sorry. Pengarna är slut. Vi kan inte betala era löner. Ni får spela kvar oavlönade om ni vill, men eftersom vi brutit kontraktet är ni fria att gå varthän ni vill."  
Kommentera

Sv: Leksands Ekonomi

Peja:

Malmö genomgick väl inte ens en rekonstruktion eller? Spelaren vi värvade under pågående rekonstruktion var dessutom sponsrad av en extern finansiär.

Kommentera