Leksands IF

26636 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1782958

Sv: Leksands resa fram till jul
Signature: Ursäkta, då skrev de fel på tidningen Kvällsposten. Tyckte han borde fått straff för tacklingen på Olden också, han trycker till lite uppåt när han tacklar SO. Om man tittar på reprisen så lyfter han litegrann från isen. Hur som helst så tycker jag det är fegt att tackla en spelare i den obalans som SO är i. Såg en feg tackling i NHL inatt också som Devils Tyler Hall utdelade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands resa fram till jul
Eller: Ingen ursäkt behövs :) håller med ditt resonemang ang dessa situationer. Visst "heads up" ska man ha och så vidare men i detta fallet så har Olden svårt att räta upp sig innan det är för sent. Hade Bibic hållt ner överkroppen och dämpat satsningen något så hade jag köpt det. Det fanns en bristande respekt i situationen.
Tycker Wikegård och Sanny har ett ansvar att stå upp för de nya regeltolkningarna tills spelarna lärt sig. Sanny har jag respekt för men inte Wikegård. Vi är i en liknande situation som för många år sedan när man tog för hakningar bara klubban fanns i närheten av höften. Efter det överdrivna åt det petiga hållet så tycker jag man har hittat en bra nivå vad gäller det. Samma tror jag kan hända med huvudskador och respekten i dessa situationer som vi nu mer eller mindre möter i varje omgång.
Kommentera