Leksands IF

26648 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2176569

Sv: Säsongen 2020-2021
Jalapeno:
Tycker det är fantastiskt med en klubb som IKO och såvitt jag bedömer har det gjort mkt rätt. Sen förstår jag inte riktigt hur Niklas ”överalltutanattvaranågonstans” Torp kan ta en plats men kanske blivit klokare med åldern.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2020-2021
Tarasov: Jag gillar OIK för dom lyckas göra "guld av sand". Dom var också banbrytande med sitt spel med avlastningen framför mål i egen zon. Verkar som deras spelsystem gör att sådana spelare som Torp har en plats i finrummet. Är man längst ner i näringskedjan (som Mora förut) så kommer det en säsong när värvningar, tränare etc inte klaffar och då är deras marginal att justera mindre än för andra större klubbar. Över tid så tror jag att dom kommer att få det svårt.

Jag tycker att man måste jämna ut skillnaderna mellan serierna (ekonomiskt) så att det inte blir en domedag att åka ur. Det skulle svensk hockey tjäna på tror jag.
Kommentera

Sv: Säsongen 2020-2021
Tarasov: Ja dom lyckas göra mycket med lite resurser. Ska bli intressant vilket lag dom ställer upp nästa år då jag tror folk kommer börja ta dom på alvar nu. Tror inte man kan klassa dom som självklara kval favoriter som dom två tidigare åren.
Kommentera