Leksands IF

26637 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2348181

Sv: Silly season
mattias - 74: Cehlarik är såklart en grym spelare som jag mer än gärna hade sett i Leksand igen men han är inte så bra att man gråter. Han hade en grym första halva på sin säsong i Leksand medans andra halvan(borträknat missade matcher på grund av skada) vara han inte lika bra.

Den största anledningen till att Cehlarik blev så hyllad var för att han spela många minuter med grymma kedjekamrater. Tror inte det blir svårt för Tjomme att hitta liknande spelare för samma peng.

Jag "grät" väldigt mycket mer när det väntade beskedet at Max lämna kom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Har gått igenom kontraktfria målskyttar från KHL som har utgående kontrakt, rätt ålder, osv. Beroende på hur situationen i öst utvecklar sig så kan de nog söka sig till en annan liga, förmodligen Schwiez men SHL är också en het liga, tror knappast att alla kommer få plats i Nordamerika.

Phillippe Maillet
Coban Knight
Taylor Beck
Kenny Agostino
Linden Vey
Niko Ojamäki
Ryan Spooner

Det är inte första gången vi hört talas om "Skeden", han var ryktad redan förra säsongen. Också spännande att se att Ojamäki fick rejält med lyft efter plattsäsongen i Linköping. Tror knappast att vi kan konkurera med rikare klubbar om dessa spelare men man får ju titta även om man inte ska köpa nån bil.
Kommentera