Leksands IF

26651 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #762232

Sv: Leksand - Almtuna 6/10
65selander: Ska väl kanske inte diskuteras här men, nej det är inte fel. Däremot kan man kanske tycka att spelarna och sico varit mer än lovligt ointelligenta. Chansen att Mif går med vinst innan man har en ny arena är mer eller mindre noll, vilket alla med någon form av intelligens borde inse.

Varför? Därför klubben har gått ut med att fram till arenan är klar kommer man leva på bidrag (från herr Nilsson) för att gå runt. Man kommer alltså bränna mer pengar än vad man har för att kunna konkurrera med de som har mer. Mif budgeterar med förlust fram till och med säsongen 2008/09...vilket är när lånet av spelarna förfaller.

SICO slöt alltså ett avtal med Mif som mer eller mindre garanterade att de aldrig skulle få sina pengar. Jag blev själv mållös när det blev klart, fattade inte hur SICO kunde gå med på det. Ska tilläggas att de spelare som är kvar i Malmö fått sina pengar genom bra nya kontrakt. De som lämnat, ja...om inte Nilsson tycker att de är värda pengar och själv personligen betalar dem så. Och vad han anser om vissa av de som lämnat ska vi inte skriva här, det blir för mycket fula ord.
Kommentera