Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Norrena...

572027 · » Till forumet


Sv: Norrena...
Jemppa: Tack och lov blev Norrena kvar till sist, ja... och familjen lär ha spelat in. Det var riktigt skönt att kunna andas ut efter att deadline passerat.
Kommentera

Sv: Norrena...
Jemppa: men man kan ju inte bara tänka på sig själv och på hur bra lön man får om man flyttar till Amerika. Han har ju familjen och denm kommer nog i första hand.
Kommentera

Sv: Norrena...
Dragan 2k: Tack, men, då kan vi lika gärna testa Dan Mogemark direkt i hetluften.

Isch, kan det inte bli Torsdag kväll snart...
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Annars kan ni låna en av våra lovande J20 målvakter. De behöver ordentligt med matchtid.
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Man bör väl ha Jani Hurme, har jag för mig.
Kommentera

Sv: Norrena...
WarhawK:
Sen har dom ju Kari Lehtonen i sitt system oxå .. mycket möjligt han får chansen
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov:
Byron Dafoe spelade i klubben men är en unrestricted free agent just nu .. finns några fler målvakter som är UFA som dom kanske tittar på i första hand eller satsar på en trade med Phoenix kanske men dom kanske inte så villiga släppa cujo
Kommentera

Sv: Norrena...
bobbe: Pasi Nurminens karriär över. Vad har Atlanta bakom honom? Kommer man att försöka byta till sig rätten till Norrena? *nagelbitning*
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Lugn blir man inte förrän framåt fredag, då alla affärer borde vara presenterade och klara... en tänkbar ersättare skulle väl Tellqvist kunna vara, om nu Norrena (gud förbjude) skulle försvinna.
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov:
Visst strör vissa lag kontrakt förslag ikring sig .. men som jag ser det nu krävs det att Tampa tradar ena av sina redan signade målvakter för kunna erbjuda ett envägs kontrakt .. och båda målvakterna som dom har är ju billiga och redan etablerade så åker han över kan det mycket väl bli han hamnar i farmen
Kommentera

Sv: Norrena...
WarhawK: Man vill ju hoppas på det. Men det känns som att den här säsongen är väldigt underligt. NHL verkar strö ut kontraktsförslag lite till höger och vänster på spelare man knappt visste fanns. Visst är det det nya lönetaket som spökar, och det i sin tur BORDE borga för att man inte kan slanta upp hur mycket som helst för Norre.

Men lugn kommer man inte att vara förrän deadlinen är passerad.....
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov:
Nog för Norrena är bra men ett sådant kontrakt tror jag inte dom erbjuder .. hade dom inte signat burke hade det varit tänkbart men inte nu när dom har 2 starka målvakter redan
Kommentera

Sv: Norrena...
mok: Åsså säger agenten att Norre tackat nej även till det 3:e budet... och att det är till 95% säkert att han blir kvar i Linköping.
Förhandlingstaktik, nu vill man sätta press på Tampa att komma med ett riktigt smaskigt bud. Tydligen är det kontraktets längd det handlar om. Norre vill inte dra för ett 1-års kontrakt.
Optimisten inom mig säger att Tampa sitter nöjda med Burke & Grahame, pessimisten säger att det landar ett 3-års envägskontrakt fem i tolv...
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Jo dom tror ofta dom kan okmma hit o glida men så är ju inte fallet direkt. FÅr hoppas det löser sej på något smidigt vis om Norrena drar,
Kommentera

Sv: Norrena...
Portello: Jo, hade faktiskt redan glömt det... *blush*
Men vaddå. Vi får väl köpa loss honom från MIF. Percy behöver ju stålar.... ;)
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Han är ju i Sverige redan.Men i allsvenskan.
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Den här gången får han nöja sig med allsvenskan.
Kommentera

Sv: Norrena...
.... Och Rod Miller hette han ja....
Kommentera

Sv: Norrena...
Om det inte vore för att jag var lite fundersam på hans status, vore det nästan lite skoj med Frimärket i Sverige igen! Tänk bara tanken, efter att (under högljudda protester) ha stått modell för ett frimärke, på vars bild han (enl. hans advokat) blir "förnedrad" av Foppa, gör han sedan två repor i elitserien...
Kommentera

Sv: Norrena...
mok: Kvalisorten och, inte minst, motivationen. Det är mycket som ska klaffa om man får hit en f.d. NHL-målis. Funkar det inte socialt så funker det som regel inte alls på isen. Det visade sig ju i vissa lag senaste året, och själva har vi upplevt några exempel på det för några år sedan *host*.
Dave Archibald och hans förkläde Rod.... vadhannuhette i efternamn. Vicket par...
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Jo problemet e ju att hitta någon man vill lägga cash på helt enkelt. Men efter NHL gjort sitt kär ju det finnas en o annan över. Frågan e ju vad det e för kvalisort på dom bara.
Kommentera

Sv: Norrena...
mok: Ja, det är väl inte stålarna det hänger på när det gäller kvalitén på den målvakt ni kan skaffa om så behövs...;)

LHC har ju inget stort eget kapital, men får ju några spänn om Norre drar plus att man har hans (väl tilltagna antar jag) lön att spendera på en ev. ersättare. Men som sagt, problemet lär väl vara att hitta någon. Även om nu Hemlin säger att man redan har något på G utifallomatt... Frågan är vem? Blir det Elm som kör en intensiv avrostning måntro? :)
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Tur Frölunda har en stor plånbok då :)
Kommentera

Sv: Norrena...
bobbe: Risken är tyvärr alldeles för stor att han drar. Att en NHL-klubb hör av sig innebär att dom ÄR seriöst intresserade. Givetvis vill Tampa liksom alla andra klubbar inte riskera mer än nödvändigt och komma så billigt undan som möjligt, så gång efter annan blir svaret på första budet i dessa fall att "det var ett för dåligt bud", antingen sett från rent ekonomiska grunder, eller avtalet i övrigt, dvs längd, en/tvåvägs, "out"-klausul etc.
Men nu är ju som sagt Tampa intresserade. Och de har säkert inga problem med att höja budet såväl ekonomiskt som innehållsmässigt.
Den enda räddningen är väl om man ser honom som reserv backup bakom Grahame, och att man därigenom inte är villiga att sträcka sig längre, men jag har svårt att tro det. Norrena har haft kontakten med Tampa förr, och verkar ha gjort ganska klart att han vill vara med och fightas om första-fiolen.
Tror tyvärr vi kan glömma Norrena.

Vad finns att tillgå på marknaden idag? *suck*

Att VF tar Salo tror jag är en liten fingervisning om hur läget på marknaden är. Jag menar egentligen inget illa mot Salo, men det ÄR en chansning. Tänder han till och kommer upp i gammal god form har de gjort ett klipp. Om inte, ja, då är det bara att ta fram stora plånboken...
Kommentera

Sv: Norrena...
Dream Team: Jag håller helt med, ett trådnamn säger mer än dess ålder.

Om Norrena försvinner är det ett oerhört tungt avbräck, helt klart. Oersättligt i mina ögon.
Kommentera

Sv: Norrena...
Falahk: Varför skapa ett nytt ämne enbart för att tråden är gammal? Det tar ju upp ungefär samma sak, varför inte återanvända den?
Kommentera

Sv: Norrena...
Dream Team: nedrans threadomncy där, tråden du postade i är mer en ett år gammal

skapa en ny topic istället....

ja som sagt, sticker norrena får LHC det svårt, kanske även KS ifal en ersätare inte hittas
Kommentera

Sv: Norrena...
Danne_l: Sticker Fredrik ....då blir de nog inte så lätt att hitta en fullgod ersättare...
Kommentera

Sv: Norrena...
Dream Team:

Fredrik har ju tidigare deklarerat att han hemskt gärna vill testa på lyckan där borta igen, detta kan vara sista chansen för honom.
Det vore dock väldigt tråkigt om han lämnade, helt klart en av elitseriens absolut främsta!
Kommentera

Sv: Norrena...
Är Fredrik Norrena på väg över Atlanten? Tampa Bay ska tydligen vara ute efter den finske burväktaren.

Saxat fån AB:

"Tampa Bay har blivit av med förstemålvakten Nikolai Khabibulin och behöver en rad målvakter som tänkbara alternativ som förstemålvakt.
Sean Burke hämtades från Philadelphia, men Fredrik Norrena är ett alternativ.
- Tampa Bay är mycket intresserade av Fredrik Norrena. De har gett oss två kontraktförslag och vi har fram till onsdag att bestämma oss, säger Petteri Lehto, Norrenas agent.
Enligt Petteri Lehto är det 50-50 att Norrena sticker över till Tampa.
- Tampa måste höja budet eller öka kontraktslängden. Just nu har de bara gett ettårskontrakt. Fredrik trivs jättebra i Linköping med familj och bra livskvalité. Det är ett svårt val, säger Lehto."

Kommentera

Sv: Norrena...
Rob: ...och han verkar vara sugen på så mycket mer... det var tydligen nära att han satte en puck i tom kasse borta mot MIF i torsdags. Det du... han kan mycket väl lyckas med det redan i år.
Kommentera

Sv: Norrena...
Larionov: Exakt, det var det som var skoj - att man såg vad han ville svara. Han skulle lägga mycket emellan också såg det ut som.. men självklart kan han inte säga det rakt ut. Därför hans misslyckade försök till diplomatiskt svar... :)
Kommentera

Sv: Norrena...
Richter: Tycker det var lite kul. Fick uppfattningen att Looben insåg att han inte skulle bli trodd om han ljög ohämmat genom att svara något i stil med att "Wally är en lika bra målvakt som Norrena och vi ser ingen anledning att byta", samtidigt som han givetvis var rädd för att offentligt dissa sin egen keeper genom att erkänna faktumet att nog (i stort sett) alla lag skulle vilja ha Norrena. Därför blev svaret lite ähhh öhhh ummm njae, kanske det ja hihi.
Kommentera

Sv: Norrena...
Underdog:

Wallinheimo mot Norrena?! Vilken dum fråga, Norrena är 100 gånger bättre. ;)
Kommentera

Sv: Norrena...
Hahahahahahaha....
Såg ni det - Looben är avundsjuk - han vill ha Norrena...
GLÖM DET. Han är vår!
Kommentera

Sv: Norrena...
Rob:
Norrena är omänsklig! =D

Forza cluben
Kommentera

Norrena...
Tre nollor på de fyra senaste, 127 skott och endast ynka 1 insläppt mål.

tik: 0 mål - 28 skott
fbk: 1 mål - 45 skott
lif: 0 mål - 21 skott
mif: 0 mål - 33 skott
= 99.21%
Kommentera

572027 · »