Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #1152582

Sv: ES köpelag
distanserad: Ja, men intresset i stan är väl frukten av att erat A-lag är framgångsrikt eller hur? Men angående eran juniorverksamhet så kan jag väl inte påstå att den rent allmänt betraktas som speciellt bra. Många lag i slutspel tydligen, men inget lag är var väl direkt nära att vinna, eller? Tycker att Frölunda, Skellefteå, Brynäs och DIF har bäst juniorverksamheter och att t.ex LHC är långt efter men det är förstås bara min personliga uppfattning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES köpelag
Peja: "Rent allmänt så betraktas den inte som speciellt bra"... Allt är ju relativt. J20 tog guld 2006, semifinal 2007, semi 2008, och ja bara kvartsfinal i år då man åkte mot favoriten Brynäs - ja nä det suger ju rätt hårt.
Verkligen. Värdelöst.

U16 tog SM-guld redan 2003 - m.a.o. innan LHC var ordentligt etablerat i finrummet. Måste varit frukten av dyrt inköpta tjeckiska fjortisar? För inte fan kan det vara frukten av bra juniorverksamhet i alla fall. Det vet ju du bäst med din grymma insyn i svensk juniorhockey.
Kommentera

Sv: ES köpelag
Peja:

Som utomstående med viss insyn, så skulle jag nog beskriva LHC:s framgång, som frukten av intresset i stan, uppfångat och förvaltat av en ytterst kompetent organisation kring laget.
Kommentera