Luleå HF

115629 inlägg · 887 ämnen

Börje är död och Luleå verkar vara på hockeydekis TRAGISKT

2412228 · » Till forumet


Sv: Börje är död och Luleå verkar vara på hockeydekis TRAGISKT
Realisten: Visst. Det här KAN bli en tuff säsong för Luleå. Desto skönare att vi har så många fina supportrar som fortsätter stödja oss även när vi har det svårt.
Kommentera

Börje är död och Luleå verkar vara på hockeydekis TRAGISKT
Sven.Savage för 3 timmar sedan
Jag tappade lusten för kvällens omgång när vi fick reda på att Börje Salming somnat in.

Luleå fick rejält med stryk av Timret. Vi försökte ”äga” spelet genom att trycka på framåt men detta genom att nästan aldrig slå korrekta pass och vi blev i stället chanslösa mot Timrets spelvändningar och anfallsspel där de var snabbare och skickligare än oss gång på gång.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det är verkligen hjärtskärande att se den bifogade länken ifrån tidernas hockeygala för en vecka sedan, där man på bilderna med start 51 sek in i länken och framåt, hur tydligt som helst ser att Börje mer eller mindre är levande-död. Och han levde bara 1 vecka till efter detta framträdande.
Ett mycket sorgligt avslut, där hans hälsotillstånd måste ha försämrats nåt enormt, åtminstone under de sista veckorna...(månaderna??) av hans liv.

Nästan lika tragiskt är det att konstatera hur det står till med Luleå hockeys bedrövliga form / totala brist på nytillskott av målgörande / poängskapande forwards.. INGENTING HÄNDE på spelarfronten under uppehållet för Koskenkorvacupen, TRAGISKT är även här det rätta ordet..
Redan i den andra matchen hemma mot Wolfsburg, där Luleå efter en minst sagt bedrövlig insats på hemmaplan, med hjärtat i halsgropen lyckades ta sig vidare till kvartsfinal i CHL.
Och nu en skrämmande klen insats mot Timrå.

Man börjar nu än mer tydligt skönja vartåt det är på väg att barka för Vårat Gäng denna säsong.

Nu är jag tyvärr än mer övertygaad om att platserna 7-10, d v s playinspel, är vad Luleå i bästa fall får hoppas på denna säsong. Jag har oerhört svårt att tro att vi når topp 6.
Utan nytillskott i form av ett par nya fräscha forwards som kan göra MÅL!!!, når vi aldrig!! topp 6. Och utan ett par nya poänggörande forwards har vi f ö INGENTING i ett slutspel att göra!..
Kommentera

2412228 · »