Luleå HF

109715 inlägg · 880 ämnen

Pinsamt Luleå

479447 · » Till forumet


Sv: Pinsamt Luleå
El Maco: Eran matchrapportör verkar ha haft vissa problem att klara sig genom grundskolan, hur som helst.

"...detta Lappländska lag..."

Lappland? Luleå är öht inte lappländskt, då Luleå såväl till län som till landskap tillhör Norrbotten.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Bo_Beast:

Vi måste vinna ikväll mot Brynäs. Vid händelse av förlust (Gud förbjude) så trillar vi ner på kvalplats.Dessutom har Brynäs två matcher mindre spelade samt tre poäng mer, så ikväll gäller det att vi plockar en trea.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
El Maco: Intervjun med Modin gjordes väl dagen efter matchen och då var ju den i färskt minne. Om han är proffsig, vilket jag tror han är, så har han redan släppt tankarna på den matchen idag. Det borde vi också göra.

Nu vinner vi ikväll emot Brynäs !!
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Chief: Modin är i alla fall fortfarande sur över Luleåspelet, sevve kanske är hans alias?
 
Det har redan konstaterats att den vackraste tiden på året i hockeysnack är dagarna mellan matcher i den så kallade derbygruppen.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
nappen: Visst är det spännande med fakta ?

Som du skrev det så såg det inte ut som det, endast därför jag roade mig med att visa att det inte alltid är som det ser ut.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
sevve: Och en annan lliten sak. För det första. Försök att sätta lite punkter samt kommatecken samt börja ny mening med stor bokstav.Blir så mycket lättare att läsa då.

Och för det andra, Mattias -74 är leksing, inte Luling. :)

Välkommen hit till Hockeysnack och Luleås gb.Hoppas du ska trivas.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Hälge: Ja. 0,02min/match mer...
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
sevve: Inblandade spelare och ledare har släppt det där nu. Gör detsamma vet jag. Ny match ikväll.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
mattias - 74: spela på gränsen är väl en sak men slå ut 4 tänder på en spelare det är misshandel. visst det var dålig att nordström inte fick två minuter men det fick inte heller casselstål när han tacklade nordgren en meter från sargen så han skade axeln så det är inte första gången det händer. Luleå är över huvudtaget inte ett spelande lag utan deras taktik är att reta motsåndarna tills de slår tillbaka och då blir det storslagsmål.
kommer ihåg för två sesonger sedan när timrå mötte Luleå i slutspelet ja vad vart det då STORSLAGSMÅL det är inget nytt att det händer mot just det laget. konstig nog ligger nästan ingen luleå spelare med i toppen av utvisnings ligan men de har ju bulan det säger väl allt. När Sjögren tacklade han så var dset ett jävla liv på alla Luleå fans att han skulle stängas av och nu efter Åkerströms agerande så skriver de på sitt forum att lill-kenta gnäller för ingenting när en spelare får lite ont och att han förtjänar en fetsmäll när timrå kommer upp nästa gång. de visar ju att även spelet har smittat av sig på supportrarna, jag säger inte alla men vissa. sen dina sista ord om Styf visst han kan spela fult ibland men han är oftast på rätt sida om den berömda gränsen. visst han är över den med det är få spelare som inte är det ibland. Men om man jämnför Styfs agerande på planen med T.ex. justin williams så är Styf lugn i jämnförelse. han fick en tackling av jonte sen var han med handskarna upp i ansiktshöjd i närstriderna
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
nappen: Där Wallin har ett högre snitt än Nordgren. Enligt swehockey iaf...
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Linkan: Älsklingar och Gläfsare bland de 25 mest utvisade:

5. Sanny Lindström 83min
10. Niklas Nordgren 69min
21. Niclas Wallin 58min
22. Per Ledin 58min
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
kamsen: Andra sidan rinken? Kalle ramla ju ihop nedanför Timrås klack och borta klacken är ju precis bredvid har du glömt var det hände? Nåja stort av Ågi att besöka Niklas i alla fall!

Såg på utvisningsligans 10 första! Tyckte mig hitta två TIKare med där, Vet inte vart våra spelare är men inte var dom med där!
Lycka till mot Modo ikväll!
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Kickan: ..... surrar fortfarande om Sjögren ......... ta det i Brynäs gästbok !
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: En ny dag...
Om domaren hade hållit den nivå som sattes av ryssen, vars namn jag har glömt, hade matchen fått ett helt annat förlopp.
I och med att han släppte allt i första var han chanslös i andra och tredje. Dansbaneslagsmål brukar betyda dåligt lagd ribba av domaren,
Spelare är människor i bästa fall. När hormoner och adrenalin får ta över kan dom bli nåt helt annat.
Därför har vi domare på isen...
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
El Maco: För att jag vill bara rentvå mig själv och alla andra från att på felaktiga grunder bli anklagad för någoting jag inte står för.

Visst fasen häver jag ur mig en massa skit under match, men som regel lägger jag det bakom mig när matchen är slut och jag lämnat arenan.

Men ibland kan man bara inte låta bli att ha en åsikt som efter gårdagen.

Hittills är det bara Maggan å JimmyH som blivit välsignade, och eftersom jag bubblat mkt med Kickan genom åren och vet hur hon kan vara så brukar jag inte hetsa upp mig alltför mkt.

Men nu har hon precis som hela Luleå gjorde under gårdagen gått över gränsen och då måste man sätta ned foten och - sätta STOPP!

Jag blir besviken när hon legitimerar sig själv att ha en åsikt och en ståndpunkt i någonting man inte sett.

Men hon är väl "yrkesskadad" - skulle jag tro!

I rätten behöver man inte ha sett någonting för att kunna fälla istället för att fria!
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Limbo drottnigen: Släpp gårdagen, det har alla andra gjort.
Ja ja vi är kärringar, patetiska, grislag mm.
 
Hur lågt kan du gå egentligen?
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
ernie eagle: Varför svarar du ens? Hon har inget  intresse av "att diskutera", bara att skvätta sand i sandlådan som alla andra internettroll. Pinsamt.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Kickan: Jag ifrågasatte bara ditt sätt att argumentera i denna fråga efter att plöjt igenom gästboken under kvällen.

Exemplet med barn var kanske hårddraget, men jag ville liksom få dig att förstå hur hemskt det är när människor grundar sig på det förgångna utan att ha sett situationen ifråga.

Jag vill inte ha några barn som slår ut tänderna på grannpojken och sedan står och försvarar det in i döden trots att jag inte sett situationen så försvarar jag pojken och bedyrar hans oskuld och vägrar betala kostnaderna för grannpojkens tandvård och en garnityr!

Och vad beträffar Sjöken tycker jag det är löjligt att dra upp detta till diskussion igen då detta redan debatterats flitigt och avhandlats här på HS/SPS och där vet du redan vad jag sagt så nog om detta!
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
döpt
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
ernie eagle: Hehe, ni Kärringar är verkligen roliga (för nu har Savage döt om er så ni är inte Gläfsers längre).

Jag skulle föreslå ett besök hos optikern, så kanske ni inser att varje tackling från en motståndare inte är ett brutalt överfall och att allt - till skillnad från det psykopat-Sjögga gjorde - inte beror på att något gått in för att skada. Skulle ni vara mer sansade i era bedömningar när man diskuterade med er så kanske man skulle bli förbannad. Nu garvar man bara, eftersom ni är patetiska. Få avviker från den stora massan. Jimmy är sansad, Maggan är någotsånär sansad, men sedan?
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Albert Hall: Sveriges i särklass bästa journalist nu och för en lång tid framöver, MATTIAS ERIKSSON, är den 3:e januari tillbaks på Sundsvalls Tidning som tillförordnad sportchef - efter ett 7 månader långt gästspel på kvällsblaskan Expressen.

Vart än Eriksson drar fram ökar läsarsiffrorna markant när han med sin utmärkta journalistik återspeglar och reflekterar över samtidens händelser.

Eriksson är ett föredöme på många sätt. Han ser nyktert på saker och ting och återrapporterar på ett objektivt sätt.

Ser fram mot att läsa en fristående bok signerad Mattias Eriksson. Det skulle vara läsning och njutning på hög nivå.

Han lyfte Dagbladet under sin korta tid där, han fick fason på ST och faktum är att han även gjorde starka intryck på Expressen.

Behöver jag tillägga att det råder kaos på ST:s sportredaktion i nuläget där det finns branschkollegor på fel plats i fel tidpunkt.

Det ryktas även att "Kung Fotboll" - Fredrik Lindahl är på väg tillbaks efter en utflykt till den allmänna redaktionen.

ÄNTLIGEN kommer Sundsvalls största tidning åter kunna flagga seglen med en av landets bästa sportredaktioner!

TACK OCH VÄLKOMMEN TILLBAKS MATTIAS!
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
2:an i Luleå gick på en riktig propp men en helt ok sådan. Hoppas att ledarna i Luleå tog till sig av den tacklingen och utbildar sina ved huggarna.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Linkan: Ja det såg ju säkert du som stog på andra sidan rinken....
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
mattias - 74: Sanny brukar ofta kropps tackla, han får till och med beröm av expertkommetatorerna för hans fina kroppstacklingar.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Linkan: säkert
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Säger som en spelare vid namn Per Ledin: Mammas pojkar vinner inga sm-guld! Det lär inte Timrå göra om man inte tuffar till sig! Robert karlsson sitter säkert hemma hos mamma och snyftar! :-)
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Ja tänk era små tikisar nästan gång är det säkert våran tur att gnälla på hur "Hjärndöd" eran #71 är! Undrar hur ni kan få att Kalle K knäskada var osjuste när han krockar med en annan spelare? jag stod inte långt därifrån!

Har ni alltid så här enögd publik? tänker på varje gång våran #2 tacklade så gick det visslingar genom hela sundsvall nästan värre än i kempis! Herregud man måste ju få tackla!

Åkerström gjorde inte detta avsikligt han tryckte med klubban vid axlarna precis som man gör i hundrafemtioelva gånger vid pressade situationer vid eget mål! olyckligt nog gled klubban upp över tänderna. helt korrekt med matchstraff! Helt okorrekt av Nordgren att sen ställa sig upp och starta ett jättebråk! hoppas iaf att det går bra med både Nicke och Koskinen!
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
tk75: om?
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: håller med dej .
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
knaskamilla: Tror jag det att han for runt klungan för att hitta Åkerström (OBS inget jag försvarar OBS). Men jag förstår att han blev heligt förbannad på en han, eftersom han tar upp klubban med bägge händerna och slår till i ansiktet på Gunno.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Maggan: Nu är det ju min åsikt, betyder ju inte att alla Lulingar som var på plats tycker som mig.

Angående domaren så tyckte jagb att det var mest burop riktakt mot honom i första perioden men sedan blev det mindre.

Men det är två saker jag inte kan förstå som sades av några TIKare i periodpauserna.

1. Att man vill ha en spelare som Öhlund i laget. Min fråga är, vem vill inte ha det?

2. Att domaren hade gynnat Luleå efter dom två första perioderna.det är en gåta för mig hur man kan tycka det.

Men som sagt detta är enskilda människors uppfattningar, dom måste ju få tycka det om dom vill, men det skulle vara kul att höra vad ni andra anser om de två sakerna.
Och ni som svarar, försök att vara objektiva. Vill inte att det ska sjunka till den låga nivå som det var i gårkväll/natt. Dom som inte skrev något omoget eller med låg nivå behöver inte ta åt sig.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: Tack, att du kunde erkänna det. Som jag i ett tidigare inlägg (imorse) sa så har jag alltid hejat på LHF, så jag vet att det brukar vara fysiskt - men inte grinigt.
Tyvärr så visade Luleå sin sämsta sida igår, och den var inte snygg.

Domaren han har ett eget kapitel, men personligen tyckte jag att han var ok i första perioden. Men därefter sjönk han som en sten insattsmässigt.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Maggan: Om jag säger så här, helt ärligt så tycker jag att dom var lite griniga, men det är sanneligen inte Luleås signum.Dessutom tror jag inte att dom avsiktligt går in för att att skada spelare som Kenta antyder.
Dessutom är Åkerström vanligtvis ingen ful spelare, men just det som hände igår var inte snyggt, oavsiktligt eller ej.

Dessutom måste jag ge domaren en känga, han var aldrig inne i matchen.Tycker delvis att han får ta på sig det som hände.Som du säkert hörde så var inte Timråklacken speciellt nöjda med honom efter första perioden.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Sitter i Granlo och har precis fått matchrapport av en som senast var på hockey för två år sedan. Hans kommentar: "Det enda matchen igår hade gemensamt med hockey var att den spelades på is. De första tio minuterna var det typ inte en enda puck som lämnade tekningsområdet." Han tycker också att det var jävligt lågt av Gunno att jaga ikapp lulingen och hoppa på honom bakifrån.
 
Jaha, så var det med det. Nu vet ni.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: Ärligt talat; tyckte du att Luleå spelade snyggt i andra perioden??
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: En ihopåkning med Kalle och två luleåspelare. Sedan fastnar han på något sätt, och ja resten vet vi ju. Inget fult eller oschyst, bara ren otur.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: Uhhh det omklädningsrummet vill jag inte se, hoppas dom bygger ett nytt. Ja nått borde dom ha visat när dom kom igen på det viset. Det som är beklämmande är att släppa upp till 4-1 så enkelt.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Maggan: Hur uppfattade du den situationen? Själv så han jag inte se vad som hände.Men vad jag förståt så var det inget oschysst i den situationen, snarare en hopåkning.
Har du samma uppfattning?
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: Tack tack. Kan ju säga att det var en dyrköpt seger. Hade hellre förlorat än att fått Kalle K skadad.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
phillsky: Igår så visade killarna enorm vilja i tredje perioden.Williams hade bla en ribbträff med ca 10 sekunder kvar.Så nära var det.
Dessutom så drabbades Luleå av magsjuka.Fyra spelare var tvungna att kasta in handduken.Bla Rönnqvist och Nordqvist.Dom var visst tvungen att sannera omklädningsrummet.Dessutom fick Hynning utgå pga av ljumskproblem.

Maggan: Man kanske skulle säga grattis till vinsten, fastän det svider :)
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: Det inte bara såg komiskt ut, det var komiskt. Men han visade vilja i det momentet. Tänk om fler spelare i laget skulle visa sån vilja.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: Det kan faktiskt ha varit roligt att se.

Fast det gamla ordspråket går än:
Liten tuva välter ofta stort lass. =))
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello:

Såg kul ut när Jämtin försökte tackla Chara också. Snacka om likadant som Vranjes mot den där långe tysken i handboll på typ 2.15
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Maggan:
Allting är i betraktarens ögon. :)

Själv grämer jag med att jag inte fick se när en 1,70 cm Kock välte omkull en drygt 2 meter lång spelare vid namn Chara.Det måste ha sett rätt komiskt ut.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Portello: Nej den var inte dålig den heller, om vi tänker på samma.

Men lilla Sanny fällde stora Öhlund med den snyggaste tackligen i Sydkraft arena iaf. =)
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Maggan: Öhlunds tackling i offensiv zon i tredje var inte så dålig den heller.Ekade i hela SA.Dessutom var den schysst. Var det Sanny som fick betalt med samma mynt eller var det någon annan? Han inte riktigt se vem TIK-spelaren var.
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
Maggan:

Äh, ST är ju bara en inavelstidning... ;-)
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
mattias - 74: just de
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
mattias - 74: Jajemen! Kan bara citera ST:
SE OCH LÄR - AV SANNY
"Gårdagsmatchen präglades av massor av slag, hakningar och klubbviftningar mot puck och spelare.
En som dock vet hur man tacklas "på riktigt" är Timrås Sanny Lindström, vars bröstvärmare på NHL-proffset Mattias Öhlund var ett skolexempel på hur man sänker en motståndare på ett schysst sätt. Bara att hoppas Luleåtränarna Mikael Andersson/Jens Hellgren visade videofilmen från matchen hela vägen hem.... "
Kommentera

Sv: Pinsamt Luleå
kefa:

Våran? du jag håller på Leksand om inte det har ungått dig ;)
Kommentera

479447 · »