Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1049205

Sv: Nyförvärv till Luleå Hockey
robhed: Alla lag får skador, så är det. Kan inte tycka att vi hade speciellt många skador denna vinter, med Luleå Hockey mått mätt. Återigen, kika tillbaka på tiden då Tavve ledde skutan. Hade vi bara tre spelare borta fick man ju skratta sig lycklig.

Dem enda av nyckelspelarna som missade ganska många matcher var Skrbek 12, Chabada 11, Meittinen 9. Janne missade endast två och Obsut endast tre. Bartecko, Omark, Lavander och Saravo missade inte en enda match så att vi var så skadedrabbade har jag svårt att köpa

I och med att Luleå hade ett tydligt mål inför säsongen, att ta sig till slutspel så måste det ju ses som ett stort misslyckande. Och dem sportsliga målen i föreningen sätts väl med hänsyn till dess aktuella spelartrupp?

En spelidé för mig är att ett lag visar hur dem vill spela vilket för Luleås del varierade från match till match något oerhört och därav det svaga powerplay spelet. Sen berodde ju det också det konstanta byterna av kedjeformationer.

Att skylla på skador är att göra det lätt för sig men det kanske är den andan Luleå Hockey vill leva efter, vad vet jag?

Men rimligtvis bör jag vara en av flera tusen norrbottningar som Luleå Hockey har som målgrupp att sälja säsongskort till och även elithockey handlar ju om att sälja en produkt. Finns det brister i denna produkt lär knappast bortförklarningar som skador etc göra produkten mer attraktiv.

Roger och Roger missade utsatt mål och var dessutom endast målskillnad ifrån att ha kört ner oss i kvalserien. Det är ett STORT MISSLYCKANDE.

Larose öste in poäng i AHL men i Luleå var han minst sagt blygsam. Bartecko var långt ifrån sitt forna jag, Kerman öser in poäng så fort han lämnar klubben och Obsut såg stundtals ut att vilja vara någonannan stanns. En slump att så många duktiga hockeyspelare kan underprestera samtidgt?
Kommentera