Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1054741

Sv: Luleå Hockey
Burström har gjort mycket för Luleå Hockey under många år men allting har sitt slut och tyvärr har slutet kommit till Burra för längesen. Han har inte ett rätt på isen, varken med puck eller utan puck. Han uppfyller inga som helst krav på vad en elitseriespelare skall besitta för kunskaper och jag blir bara förbannad varje gång jag ser honom på isen. Tjänstefel av Piff å Puff att ens låta honom vara ombytt.

Det enda rätta vore om vi supportar tackade av honom rejält för lång och trogen tjänst och att Luleå Hockey bryter kontraktet med omedelbar verkan. Vore det enda rätta, för alla inblandade parter, inkl. Burström själv.

Luleå i övrigt är nästan lika tragiska men jag sätter stort ansvar på tränarna som återigen misslyckas med att förmedla en spelidé och linjer i spelet.

Och stort minus till Luleå som arrangör av dagens match att ta bisarra 150 kr för en tränignsmathc. Speciellet då matchen inte ens var värd 15 kr. Inte konstigt att publiksiffran var så blek. Överpris deluxe.

Självklart förstår jag att Luleå behöver pengar, men försäsongen är fel tillfälle att dra in pengar på. Då ska man marknadsföra sig för att locka publik till säsongen och såldes dra in mer pengar.

Idag gick det mesta fel....

Dock så imponerande Berglund, Karlsson och Lidhammar. Plus även till pauseunderhållningen som dock var den enda underhållningen vi fick se idag
Kommentera