Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1064132

Sv: Hur går det för Luleå Hockey den här säsongen?
Nu har alltså kedjan med Omark - Lundberg - Lavander spelat 4 matcher tillsammans utan att hitta målet. Med Lidhammar i den kedjan producerade dem som sagt drygt två mål per match (dubbelt så många mål som HELA Luleå har gjort dem fyra senaste matcherna). Börjar det inte bli dags att gå tillbaka till den vinnande kombinationen eller är vi så pass bra att vi kan undvara en hårt producerande kedja?

I övrigt kan man konstatera att dem problemen vi hade under försäsongen levde kvar igår. Så snacket om "det var bara träningsmatch" kan man glömma. Man tar med sig försäsongen in i serien. Kanske inte resultatmässigt men spelmässigt.

1) Vi drar på oss på tok för många onödiga utvisningar å så fort DIF fick lite längre tryck i våran zon så blev det just utvisning

2) Vi har ingen idé när vi kommer inte i anfallszon och förlitar oss på slump puckar å så kom även vårat enda mål till

3) Powerplayet är fortfarande uddslöst. Hur många chanser har tränarna nu haft på sig att få till det? Däremot gillar jag att dem stoppar Phillip framför mål, känns betydligt bättre än att ha Olsson framför mål.

I övrigt, ni som är osäkra om Gusten håller som första målvakt i elitserien kan sluta undra. Han går från klarhet till klarhet å hade han bara haft ett annat märke på bröstet är jag övertygad om att han hade fått chansen i landslaget i vinter

Känns jobbigt att behöva säga det redan i omgång två men nu är det måste match direkt mot Skellefteå. En förlust å vi är redan fem poäng efter dem, en vinst å vi är om dem.
Kommentera