Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1064218

Sv: Hur går det för Luleå Hockey den här säsongen?
Lövva: Lokalblaskorna verkar upprymda av förtjusning efter gårdagens match, är det för att dom är rädda att stöta sig med R2 eller spelarna för att dom bloggar hos dom?
Obsut öser man beröm över, själv såg jag samma spelare som fjol, satte en tackling då eller då men agerade lojt och tveksamt framför sitt eget mål.
Den andre som man prisar är Emil Lundberg, killen som var direkt ansvarig för 1-1 då han efter en liten kroppsfint i hörnet inte orkade jobba ikapp Engqvist utan istället valde att "själv" byta gubbe i markeringen istället. Sen direkt i 3:e trots att man är utvilad tar en onödig hakning som ger DIF momentum och sedermera det avgörande målet. I slutet fick han massor av speltid i jakt på kvittering med resultat som tappade puckar och bortslagna passningar. Det är den spelare som hyllas som våran nyfunna klasscenter.

Det värsta är att Djurgården saknade några av sina bästa forwards, Axelsson som är på Detroits camp och har dominerat rätt bra i Nordic Trophy. Även var Figren borta och han är en verkligt avig forward med bra skott och snabb på skridskorna vilket hade gett oss ännu mer problem.

Jag har inga större förhoppningar om morgondagens match, "Säcken" visade ifjol och även under försäsongsmatcherna att han vet exakt hur man ska få stopp på Luleå spel och få oss frustrerade. FBK borta är i princip alltid en nolla. Nya tag mot Rögle i omgång 4 :).
Kommentera