Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1064899

Sv: Derbydags
Lövva: Håller med om att Gusten är den som sett bäst ut i de två inledande matcherna, men jag vet hur streaky han kan vara + att han inte brukar orka lira 50+ matcher på samma nivå vilket behövs när man saknar backup.

Vår offensiv är som sagt bedrövlig, om det fanns siffror på Time on attack i anfallzon så skulle vi ha kanske 5 min och SAIK 15 min, sånt håller givetvis inte att ha i match efter match oavsett hur disciplin man har i egen zon.
Hur man kan skapa så lite framåt mot ett lag som kanske har elitseriens tunnaste backuppsättning är en gåta. Jag menar nog måste man kunna få till ganska många och långa anfall när man möter ett lag som har Marttinen som är mer forward en back, Rundblad som är 90:a och Erixon som är 91:a bland sina 6 ordinarie där bak. 20 skott framåt mot dessa herrar/pojkar, hur många får vi iväg mot HV och LHC, bler det mer än 10?

Vad har hänt med Omark? Han verkar otroligt dåligt tränad dessutom var han väl sist upp för slalombacken och det enda som växt på honom under sommaren är dubbelhakan istället för muskler.

Imorrn får vi se på riktigt hur bra laget är bakåt, då möter vi ett förväntat topplag på bortaplan som borde vara hungriga efter två bedrövliga matcher i säsongsinledningen.
Kommentera