Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1067126

Sv: Kvällens match
Jesper Jonsson: Hur i helvete kan dem ens låta Burström vara ombytt. Vem som helst skullle göra det bättre än honom. Å då menar jag vem som helst. Inte ens en 12 åring hade funderat på att dunka pucken i runden i spel fyra mot tre.

Och att Piff å Puff gång på gång väljer att stoppa in honom i slutet av mathcerna kan ju bara tyda på en sak. Total inkompetens me det kommer ju knappast som någon nyhet för någon.

Finns inte en chans i världen att vi klarar oss från kvalserien om vi inte kan vinna sådana hemmamatcher som den idag. Å det finns inte en chans i världen vi kan vinna hemmamatcher som idag om vi inte har ett eget spel.

Som det såg ut idag blev spelarna skärrade när dem fick pucken i deras ägo och dem hade inte en blekaste aning vad dem skulle göra med pucken.

Inte så konstigt kanske när tränarnas spelidé bygger på två saker. Jobba hårt å täcka skott. Å täcka skott är ju jävligt svårt att göra när man har pucken
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lövva: Det värsta är att Gusten är bästa spelare hemma mot ett lag som Rögle, han gör säkert 7-8 superräddningar på chanser som ska vara mål och ändå förlorar vi matchen.
I 3:e är vi mer eller mindre utspelade och Rögle för spelet på vår HEMMAPLAN i en match som står 3-3. Burra inne på 3 bakåt och ansvarig själv för både 3-3 och 3-4.

AVGÅ 2xROGER
______________
Kommentera