Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1069015

Sv: Kvällens match
Modig skötte sig alldels utmärkt. Jag kan gladeligen erkänna att jag hade fel (en så länge i alla fall) om Modig. Han spelade riktigt satbilt å gjorde några grymma räddningar.

Men tyvärr, jag är ledsen att konstatera det men vi har Europas sämsta jävla skit tränare. En blind höna kunde se att vi hade två heta spelare framåt i laget, Omark och Harju. I normala lag kan det förvisso vara bra att sprida ut dem i olika formationer men i dagens Luleå då det endast är två spelare som är kapabla att skapa chanser så MÅSTE dem spela i samma lina för att inte behöva dra så tungt last själva, vilket dem gjorde. Men Piff å Puff ser antingen inte det eller igonerar det fakumet. Dem är säkert nöjda över att dem spelade upp sig å lyckades med ett powerplay mål.

Själv har jag svårt att vara lika imponerad. Visst, vi skötte oss hyggligt i powerplay id en andra perioden men att ha gjort två mål på tre bortamatcher är inget annat än totalt underkänt. Totalt 10 mål på 6 matcher å en jumboplats kan inte vara något annat än underkänt, oavsett spelmatrial.

Byte av tränare är det enda som kan rädda föreningen kvar i elitserien. Hoppas alla riktiga fans kan inse det också.

Piff å Puff har nu ledat laget i nästan 90 matcher (träningsmatcher inräknade) utan att ha visat upp ett tyggt grundspel, ett fungerande powerplay och tydliga linjer i spelet. Man kan alltid hitta ljusa sidor med att vi släpper in få mål och kämpar väl let´s face it, inget av det spelar någon roll om man förlorar match efter match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lövva:

Undra hur mycket (eller lite) det kommer på torsdag mot Brynäs. 3500? Hur som helst så MÅSTE vi vinna då. Men det känns tyvärr inte allt för troligt.
Kommentera