Luleå HF

115828 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1070696

Sv: Kvällens match
Lövva: LHC borta känns ju inte direkt som poängchans, vi har ju inte direkt dominerat där nere sedan dom började gå till slutspel.
VF hemma blir således oerhört viktigt om det inte redan nu ska vara för sent för allt hopp och vi vet alla hur jävla dåligt man brukar agera på hemmaplan i måstematcher. Typ 1-6 mot VF i våras under ungefär samma förutsättningar.
Sen väntar Modo som börjat hitta storformen och vi fick en fin uppläxning på försäsongen.
Det kan vara 7-8p till NÄRMASTE lag efter 11 spelade matcher, vad gör man i det läget?
Vem kommer gå på matcherna?
Dom kan ha hur många paket som helst med gå på 10 matcher och betala för 1 men inte en frisk person kommer gå dit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Visst, men speciellt friskförklarad lär jag aldrig bli då jag har följt detta eländes lag alldeles för länge.

Vad talar egentligen för en seger kommande 47 matcher med Piff å Puff i båset?

- Vi kan inte vända matcher

- Vi kan inte hålla ledningar oavsett om det handlar om ett mål med fem minuter kvar att spela eller två mål med 30 minuter kvar att spela

- Vi klarar inte att hålla oss på isen när det drar ihop sig utan tar utvisningar såfort motståndarna får lite rull på oss i våran zon.

Vilka scenarium passar egentligen ekorrarna?

Vi vinner inte våra hemmamatcher mot bottenlag för då måste vi föra spelet. Vi vinner inte våra hemmamatcher mot topplag för då blir vi för passiva och glömmer bort att man faktikst måste anfalla

Vilka scenarium passar egentligen Piff å Puff?

Vi kan inte spela powerplay. Det enda vapnet vi egentligen besitter är en lättläst överlastnings taktik som motståndarna lätt står emot.

Vi kan förvisso spela boxplay men det är väl mer beroende på att övning ger färdighet och öva boxplay har vi minsann få gjort då vi har dragit på oss i särklass mest tvåor i hela serien.

Dags för att jobba in ett nytt scenarium för Piff å Puff

Nä ush, nu är jag bitter. Dags att köra igång guldmatchen mot Förlunda från 96 så man får minnas hur roligt det KAN vara att följa Luleå.
Kommentera