Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1071682

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Inte bara Omark slår tillbaka mot Wikegård. Även Håkansson gör det, å det med besked. Så här skriver han åt Wikegård:


Bloggen - ett drev i sig själv

Vänner. Så här skrev den gamle kaffebordshuliganen Niklas Wikegård om edra bloggare i lördags.

"Bara sju omgångar dröjde det, men nu är det här. Gnället från ett underligt flockdjur som kallas drevet. Det är en sak man vet alltid kommer när ett lag halkar efter. Nu är storstönet och ropen efter förändringar i Luleå här. Givetvis är det nuvarande organisationens fel att Luleå efter sju spelade matcher ligger sist med sina fyra inspelade poäng. Och de nuvarande tränarna duger inte enligt den lokala expertpanelen som enbart har en gemensam merit: Ingen av dom har genomfört ett ispass på vettig nivå."




Vi känner oss naturligtvis träffade - och inte så lite ärade av att bli upphöjda till drev helt för oss själva. Mig veterligen är det ingen annan som har krävt Rograrnas avgång förrän Mannen från Lautakoski rättade in sig i vårt led per i dag.
Niklas Wikegård, känd som en man med djuplodande analyser och finstämda verklighetsspeglingar, har efter att ha sett en match (i bästa fall) slagit fast följande (förutsatt att jag tolkar honom rätt, det är långt ifrån säkert):
Det är inte tränarnas fel att Luleå ligger sist. Däremot kan det, enligt den skarpa analytikern Wikegård, bero på att:
1) Linus Omark är tjock, på grund av att Övertorneåsonen äter för mycket marshmallows (eh?).
2) Unga, talangfulla spelare som Robin Lindqvist, Viktor Lindgren och Johan Ejdepalm (eh?) har inte tagit nästa steg i utvecklingen (detta är dock på inget sätt tränarnas fel).
3) Luleås spelare är otränade (vilket inte heller är tränarnas fel).

Niklas Wikegård är en kul kille.
Han svingar vilt.
Ibland träffar han kaffebord, ibland journalister och någon gång emellanåt träffar han rätt.
Dock inte här.
Enligt Wikegårds tankebana ska man alltså vara före detta elitspelare eller dito tränare för att överhuvudtaget få kommentera hockey.
Undanräknat det faktum att Wikegård inte har skuggan av en aning om vare sig min eller Krönikörens eventuella åstadkommanden på rinken är det naturligtvis svammel.
Så, Niklas Wikegård.
Ta det lugnt.
Vi är betydligt mer kvalificerade att kommentera hockey än vad du är att kommentera media.
Särskilt Luleå Hockey.
Det har hänt en del sedan din polare Ulf Taavola tränade laget...
/Johansson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lövva: ^För mig räcker det att konstatera att Wikegård inte visste vad spelarna hette och var tvungen att läsa från ett papper. Det säger allt.

Wikegård är en pajas.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Lövva: Det är för övrigt nästan pinsamt att se att dessa gossar fullständigt saknar självdistans. Vilket kommer spä på eländet i Luleå Hockey.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Lövva: Faktum kvarstår. Ni vinner inga matcher. Ni ligger sist. Ni är med stormsteg på väg till en kvalserie. Där väntar bra lag. Ni har ett med ES mått sett dåligt lag. Ni kommer som det ser ut få väldigt svårt att försvara er elit lincens.

Man brukar med väldigt få undantag konstatera att serien satt sig efter 10 omgångar. Ni kommer INTE ha revolutionerat den tabellen om 1-2 omgångar.

Vem har dumstruten i vår?
Wikegård?

Tror inte det.
Kommentera